En riktigt bra dag!

Idag har det varit en sån där dag så man borstar tänderna och känner sig lycklig..

Vaknade kl 8 av att rummet var ljust men drog täcket över huvudet och somnade om, kvart i elva satte jag mig upp och beslutade att jag hade sovit nog! =)
Hann vakna och börja plocka fram frukosten innan pappa ringde och sa att de skulle komma om någon minut.. De hade med sig lite saknade saker hemifrån och en present! =) Något man kokar ägg i.. spännande!

Så gav vi oss ut på stan och kikade runt.. de är riktigt fint här! (Jag har sagt det förr va? =P) Fick smarrig fika på ett lite café och strosade runt inne på en loppis.. Köpte mig två glas (lika som de jag har hemifrån, värsta coola rökfärgade), en fin glasburk att stoppa något spännade i och en DVD.. Bra köp! =)
Så gick vi in på Åhlens så att jag skulle få välja en iinflyttnings present. Jag visste precis vad jag ville ha! En kockkniv! Det fick jag...=) +två vinglas och en karaff som jag har gått å tittat på hur länge som helst!! =D
Iiiih! Jag är värsta glad! Nu kan jag duka fint om jag får besök..=)

När det började kurra i magen på pappa hittade vi en resturang med en härlig kypare. Han var gammal och verkade älska sitt jobb! Glad, trevlig och pratsam. Det var en familj som var där och firade sin pappas födelsedag och när han fick höra det sjöng han "ja må han leva" för honom! =) Så gick han och pratade med ett par vid ett annant bord och sjöng en snutt för dem också.. Hur många kypare brukar göra de liksom? =)
Dessutom åt jag en supergod kycklingpasta =9 Mmmm!!

Så var det dax för mamma och pappa att åka hem och jag satte mig vid datorn och pratade lite med Lisa.. (som är så himmla glad! De är nice att höra! =D) Efter ett litet tag kom en inbjudan om film och kladdkaka inne hos Sandra, tackar man ju inte nej till! =)
Filmen var superbra och kladdkakan mumms!
Bra avslutning på bra helg! =D

Get var ju här och hälsade på i lördags också.. Vi tittade på gammla kort från när PAX var å spelade in film, skvallrade och pratade gammla minnen.. Kinderna gjorde ont efteråt, då har man haft kul! =D
Dessutom gjorde vi värsta goda tacopajen, så de blir smarrig lunch imorgon!

Då börjar allvaret i skolan sägs de.. ska bli spännade!

Kanske bäst man sover i tid då! =)

Kramar!!!

dåligt!

Igår kväll var det kasst!
Tänkte att jag skulle mysa med en romantiskkomedi.. Å de gjorde jag.. men hallå! Den slutade inte lyckligt! Vad är de för kassa filmer som inte slutar lyckligt!? ...eller, de var nog meningen att det skulle vara ett lyckligt slut, men nja.. Håller inte med!
Då skulle jag tröst äta lite popcorn.. stoppar in dem i micron, ställer ner värmen till 750W eftersom 900 låter så jädrans mycket..å man vill ju inte att de ska bli brända. Å vad händer?!
Efter typ 2,5 minut (4 var max) börjar det ryka ur påsen.. Dämt! De popar fortfarande för fullt, så det ska inte vara meningen att jag ska ha tagit ut dem för längesen heller. Öppnar micron lite i taget för att det inte ska komma ett rökmoln och håller påsen under köksfläkten, de ultimata vore ju om brandlarmet satte igång liksom! Innehållet är i princip en stor svart kolklump!
Vad är de för fel?!
Lyckades gräva fram några ätliga, men det var abslout inte värt stanken av brända popcorn som liger tät här inne nu, trotts att jag vädrar å vädrar...
Spelade lite msn spel med Niklas, de är alltid roligt! =)

Å sen blev de lite bättre igen...=D Tills de blev sämre...=/ Nu har iallfall jag gett upp! men men...
Så la jag mig för att sova..elller titta i taket å försöka sova... Tänk om man ändå hade en rullgardin så man fick lite mörker.. men jag får ju inte skruva i väggarna, så de är väl ganska omöjligt.

Haha shit va jag gnäller!
Nu är de snart dax för kickoff å party med klassen! Hoppas på att de blir nice!

Imorgon kommer Get å hälsar på! =D
Å på söndag mamma å pappa, så helgen ska nog bli bra!

Kramar!!

Torsdag morgon

Inatt drömde jag att jag stod i Gesunda och såg hur båda broarna ut till ön rasade ner i vattnet.. (Det var lite mer dramatiskt än det skulle kunna bli i verkligheten.. Skulle broarna överhuvudtaget kunna försvinna ner i Siljan.. de är ju inte så djupt i sundet...=P) 
Vad betyder de? Kan ja inte komma hem? =/

Vädret i Norrtälje är konstigt, ena stunden är det regn å nästa strålande sol, så håller det på... varje dag.. Mystiskt.. 

Nu ska jag äta frukost å plugga..

Kram kram!! 

Självstudier

Shit vad jag självstuderar, de är inte klokt! =P
Nej men seriöst, vi har fått typ sju hel luddiga uppgifter som ska lämnas in imorgon kväll, å har typ ingen aning om vad som ska vara med i dem eller hur hon ska bedömma.. så man är inte så motiverad.. Å så ska vi göra en Powepoint presentation om vår hemort, å den är ju på G, men måste ju ha något att göra imorgon också..=P

Blev skapligt sur igår.. satt på golvet med 1000papper runt mig å försökte räkna ut vad jag hade tjänat å vad jag skulle ha för tillgångar i december i år, för att kunna fylla i bostadsbidragspappret.. Så när jag äntligen var klar skrev jag in min uträkning på nätet för att se så det skulle vara någon idé att skicka de... Och nej, jag hade tjänat för mycket tyckte dom, så vi ger pengarna till någon knarkare som är för dum för att jobba. Han har tjänat tillräckligt lite i sina dar.. så han får Jojos pengar.. Vilken bra IDÉ!
Bläää!!

Men men, sånt är väl livet..
Tro vad man ska göra idag då...? hmm hmm..

Kramar!!

Hemma å hemma igen

Resan tillbaka till ön gick bra.. När jag väl hade hittat igen min bror, som inte behagade vara hemma hos sig, som jag hade laddat för... Utan istället hos sin tjej, som jag aldrig har varit hos förr! Men som sagt, det gick bra.. å jag växte några centimeter till...

Sollerörallyt gick också toppen! =D Alla verkade nöjda och glada å det är huvudsaken.. Ja tyckte de kändes lite för oorganiserat med maten sen på kvällen bara.. men det hörde ju egentligen inte till oss så man ska väl vara nöjd...=) Å vilket väder! Sollerön visade sig från sin bästa sida! Underbart! Vem vet när man får se Sollerön som sommar nästa gång...=/
Mora by night då... Ja, vad ska man säga.. Har ju konstaterat att vi har vuxit ifrån Wasa förr.. men man ger inte upp =P Nåja, man får roa sig så gott man kan, å de var då trevligt sällskap! =D Fast det var riktigt riktigt kallt, å Mora taxi är kasst! Visserligen trevlig chafför, men hallå.. två bilar en lördag?! Aldrig att jag lämnar Forden hemma igen...=P
Älskar att ha sånna vänner att "Nej, vi orkar inte ta in nån madrass å de är svinkallt, så de är klart du får sova med oss i våran säng" =)
Hoppas ni hade en jättemysig mysdag sen! =)

Så var det dax att rulla mot Norrtälje igen.. Den här gången med lille älsklingsForden... Vi kom till Rättvik, då börjar han låta väldigt ansträngd och slutar att dar, tillåmed på de låga växlarna.. Shit! Det här är inte bra! Stannar på en bussficka och spelar upp motorljudet för pappa i mobilen..
"Du har för lite olja" säger han och jag vänder om till macken för att fylla på... Sen spinner han som en katt igen, hela vägen hit.. =)
Så i övrigt gick resan bra!

Idag har vi haft jordens segaste datalektion.. Vi skulle lära oss Word.. behöver jag säga mer? Nej, seriöst, de kan väl vara bra att kunna hur man ska göra så man slipper bli så arg när de kronglar.. men de gick lite seeegt fram om vi säger.. Inte klaga! Sen kanske vi får så mycket att göra så vi saknar slappa tider..=P

Haha har fått ett riktigt gott skratt idag också...=D Två av killarna i klassen hade låst sig ute, två, samma dag! =D hahaha! Skadeglädje är den enda sanna glädjen..=P

Shit va jag är trött! Sova snart kanske...

Kramar!!!





Mot Sollerön igen...

Så grymt nervös så de pirrar i hela kroppen å jag funderar på att krypa genom väggen... För vad? Jadu, de kan man verkligen fråga sig.. Imorgon ska jag bara ta bilen hem, skulle iåförsig kunna tänka sig att det är något att vara nervös över, eftersom jag inte bara ska hitta hem till Sollerön igen utan dessutom hiitta in till storebrors hus i Uppsala.. Ja jösses.. Men men, mot Uppsala norra och Sala.. rätt håll på motorvägen... inte mot Stockholm... hmm.. nåja.. de löser sig nog..
Så är det Sollerörallyt på lördag! =) Ska bli riktigt skoj, hoppas att solen skiner och allt går vägen! Typ 42bilar.. de är några stycken! Oj ja.. Kommer nog att bli skapligt trött på de där låtarna jag ska spela om å om å om igen...=P Men roligt som sagt! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också, bra tillfälle för fina kort!
Så blir det Mora by night efter rally-festen! =D
Ja, såg ni något att vara nervös över? Nej, just de.. så varför?
Ja.. de kanske bara är trötthet...

Har bakat en smarrig äppelkaka i min nya ugn idag.. å så har jag varit å handlar på Willys..
Men ärligt talat! Varför sätter man upp rödljus som gör så att alla har grönt samtidigt?! Helt seriöst? I Mora bygger man rondeller istället.. är inte det lite smartare.. eller? De kanske bara är jag...=P
Måste också erkänna att de som tar körkort i en stad tar det på lite andra villkor än oss på landet.. Men men, innan jag flyttar härifrån ska jag nog ha lärt mig stadskörning också.. Kanske ska sätta på den där skylten som ligger i bilen...? =)

Jaha, är de sova nu då.. Så man orkar med den långa färden hem. Är ju trotts allt en skoldag innan också, å så skulle vi vara på något nytt ställe.. hmm.. tro om jag hittar dit... hmm hmmm..

Kramar!!

tassande i pyamas..

Imorse vaknade jag 06.58 av ett larm.. Shit! Sätter mig upp i sängen, tittar upp i taket på min brandvarnare.. Det är utantvekan inte den som låter... Åh, de måste ju vara ett bilalarm.. så där låter ju inte ett brandlarm! Hoppar upp ur sängen och tittar bort mot parkeringen. Syns ingen blinkande bil, men konstaterar att det ändå måste komma därifrån. Huvudet på kudden igen...
...men hallå! jag har väl ingen aning om hur det här brandlarmet låter! Upp ur sängen igen och tittar ut genom fönstret.. Det samlas då inga klungor av folk som har flytt någon brand, men man kan aldrig vara säker.. Tassar ut i korridoren i pyamasen för att se om det är något på gång.. Vänder när jag inser att jag borde ha nyckeln med mig för att inte bli utelåst i pyamasen, så tassar jag iväg igen.. Börjar väl kanske inse att det inte är någon brand, eftersom jag varken sett rök eller folk.. Tassar tillbaka till min "varma" säng igen, huvudet på kudden...
..tänk om den är min bil!!
hmm.. nä, de finns nog inget larm på den... Men varför går ingen å stänger av de?! De är ju inte så att det inte hörs!!
Så blir det tyst i nån sekund..
aaah! Sova...
Jo, just.. det tog bara nya tag!
Åååå! Drar täcket över huvudet.. Så äntligen tar det slut.. Varför har man ett billarm? Om man ändå inte går å räddar sin stackars bil när den börjar skrika?

Åh! De är ju sol ute! Tro om man kanske ska ge sig ut på lite upptäcksfärd... diska först kanske..

Kramar!!

Halva första veckan...

Jahapp, nu har halva första veckan av skolan gått.. första av 80!! Har lite känslan av att man inte ska tänka så...=P Men dagarna är helt sjukt korta! Vi börjar 9.00 varje dag och slutar 16.00 Bara de är ju soft! Sen, 10.00 har vi en tjugominuters rast! En timme efter att vi har börjat!! Å inte nog med de.. 12.00 har vi en timmes lunch, å sen 14.00 Alltså, en timme efter att vi kommit tillkbaka från lunchen.. har vi en 20minutersras igen!
Ärligt talat, ska det behövas?! Känns som att vi hade kunnat jobba lite intensivare och.. vara lediga på fredagarna? Eller kanske sluta lite tidigare...?
Alltså, man kommer från att jobba dygnet runt till typ 5 timmar skola.. Hur jobbigt är det vi ska läsa? Man börjar ju undra... Men men..

När vi slutatde idag gick vi iväg några stycken för att utforska badmöjligheterna.. å vi hittade en lite sjö där man med lite tur kunde komma i vattnet från en skapligt brant klippa...=P Men det var mysigt.. de är mycket finare här än vad jag trodde! De är bara de där jädra fästingarna.. Vägen ner till sjön gick genom skogen. Å här är det ju inte riktig skog, utan lövträd med gräs runt om.. Iiihh! Där sitter de å trycker.. Har inte vågat kolla mig ordentligt... Uvan! Rysningar!!
Efter badet var det hem å äta lite å så drog vi iväg till en pub nere på Norrtälje.. (de är ju lilllördag.. tycks..=P) Efter stadsvandringen igår fick jag känslan av att den här staden är ungefär lika stor som Mora.. men jag vet inte.. De var mycket folk på puben, en onsdag! Att den överhuvudtaget är öppen! Men men.., man är väl en lantis..

Saknar vännerna där hemma och ute i vida världen grymtmycket! Visst, det är en rolig och trevlig klass.. men vi har bara träffats i tre dagar.. Inget går upp emot dem man kan bara byta en blick med så förstår de allt.. Jag vill ha er här hos mig! Alla får plats i min säng! *kramas*

Nä, ska man ta å sova lite igen då.. så man orkar med en "lång" dag imorgon.. Då ska vi lära oss data...=P

Kramar!!!

Stadsvandring

Idag har skoldagen gått ut på att vi skulle gå en "tipspromenad" i Norrtälje, gå en guidad runda och lyssna på information från banken.
Norrtälje är en riktigt fin stand! Rinner en å (med nio broar över) genom hela å så är den så där liten och ihopträngd.. om ni fattar...=P Ska gå ner med kameran nån dag tror jag..
En av klasskompisarna har sin hund med sig hit och hon bertättade att igår (efter en dag!) hade hunden haft fem fästingar i ansiktet!! FEM!! =/
Uvan.. då kan man ju bara tänka sig i resten av pälsen, som hon inte ser.. Ush! Hur lång tid kommer det dröja innan jag hittar en på mig.. å drabbas av panik?!
*rysningar*
Men visst borde väl fästingsesongen vara slut snart? Hoppas de alla fryser ihjäl.. långsamt!!

jaha.. ska se om jag kan laga lite mat.. Har en brödkniv och en fruktkniv, kan bli intressant...=P

Kram så länge!!

Första skoldagen...

Idag börjde jag skolan igen..
I allmänhet känns det väldigt bra och första känslan är viktig...=) Har inte gjort särskilt mycket idag, mest fått lite papper.. fattar inte hur vi fick tiden att gå egentligen, inte ens lärakänna lekar.. de känns märkligt, men de är ju inte estet längre heller. Vi ska ha nån typ av Kick off.. de kanske blir då...? eller så ska vi bara lära känna varandra ändå.. Hmm.. fast vi har ju två år på oss, så de borde ju gå bra! =)
Imorgon ska vi på stadsvandring i Norrtälje, de är nog nyttigt. Jag var glad bara att jag hittade till och från Ica idag, och att jag hittade inne på Ica! Hade väntat mig en liten affär... de var det inte...=P Något mindre än Sollerön kanske =) Så måste jag ut och upptäcka omgivningen här, kommer aldrig stå ut instängd här inne särskilt länge!
 
Jaha, skulle man kanske börja fundera på att sova. De är ju inte sommarlov längre. Skoldagarna kommer att vara 9-16 varje dag utom fredagar då vi slutar 15, låter inte de rätt soft? 
Åh föresten! Var kan man hitta någonstanns vad radiostationerna ligger på för frekvens? De är så tyst här! Har en känsla av att jag snart kommer ha tröttnat på mina skivor..

 

Bor jag här?

Efter Rättvik började det att regna.. så höll det på tills jag kommit en bit bortanför Gävle, då blev det dimma istället...=/ Funderade på att ge upp å svänga av mot kanten när jag tyckte jag åkt på E4 alldeles för länge och fortfarande inte sett en enda skylt som sa ett ord om Norrtälje.. Tänk om jag har missat avfarten! Shit! Vad stod det för kommun på den där skylten?! Jag kommer hamna i Stockholm.. vad gör man då?! Men samtidigt tänkte jag där i dimman och kolmörkret att det som inte dödar härdar, klart jag fixar det här! Så jag svalde paniken och fortsatten.. Tror ni jag blev lycklig när det äntligen kom en avfart till Norrtälje?! Då var det bara tusen skarpa kurvor, fem korsningar jag inte skulle rakt fram i och ännu mera dimma kvar.. Men jag tog mig hit! Utan hjälp av mobil eller GPS..
Grymt stolt över mig själv!!
Nu ska jag nog palla att börja skolan imorgon också... *nervöst*

När ja utmattad öppnade min brevlåda för att de om det möjligen hade landat någon reklamlapp där ser jag ett stort brunt paket! Underbara Nea!! =D Hon hade skickat ett superfint förkläde och en alldeles ny skolväska.. Hihi mina vänner är underbara! =D Snacka om att veta vad man behöver när man har åkt bil alldeles själv i 4,5 timmar och dessutom åkt till en tom och ganska kal lägenhet... Så efter paketet och lite inflyttnings-smörgåsar känna allt lite lugnare.. Spöklampan har tagit plats i fönsteret och gardinerna är upphängda.. Kanske bor jag här nu...?

Igår var det jobb på en bröllopsfest! Det var riktigt skoj, allt flöt på perfect och brudparet verkade nöjda med oss.. Då känns det bra! =) Lite kämpigt ett tag i baren bara när groggvirket tog slut och man skulle försöka få dem att vilja ha något annat än BacardiRaz med Sprite, de är tur Emma är utbildad! =)

Nej, tro om man ska försöka sova lite då... Alldeles ensam i min lilla lägenhet.. iiiihh.. tur man har något roligt att tänka på...=D

Kramar!!!

Bröllop imorgon...=)

Nu är det ju för sent dummer... Däm!!

Imorgon (idag..) kommer familjen hem igen, känns inte alls som om de har varit borta i två veckor.. Men det har de tydligen..=P Så jag ska väl städa och dammsuga hela huset.. HATAR! Nåja.. de lär väl gå ganaska fort.. Sen ska jag jobba som servitris på ett bröllop! =) De ska bli riktigt riktigt skoj!! Har aldrig gjort det förr, men de lär ju inte vara så annorluna mot att servera i vanliga fall.. bara att alla är finare klädda, gladare och har massa olika "underhållning".  Så de ska bli riktigt riktigt skoj!
Sen mot natten blir jag bartender.. de ska också bli spännande! Men Emma får lära mig allt hon kan i en snabb kurs.. man är ju inte nybörjare iallafall..

Jaha.. ska man sova då?

..kanske ett sms? Då skulle jag bli glad...=)

Så att man orkar städa...

Iihhh! Har haft en grymt bra dag idag! =) De pirrar i hela kroppen...=D
Samtidigt känns de väldigt tråkigt när man plockar ur rummet, garderoben och säger hejdå till de man annars brukar träffa nästan varje dag.. Men de försvinner väl inte.. De är inte så farligt långt.. jag flyttar ju inte till andra sidan jordklotet.. Även om de känns lite så ibland...
Var på skatteverket och flyttade min adress till Norrtälje.. Jag vill ha många brev i min lilla lilla brevlåda..=) Som man öppnar med en liten magnet plutt...? det är konstigt i staden..=P

Ash, är det inte sov dax nu då.. Imorgon är det sista dagen på jobbet.. Både skönt och tråkigt! Det är ett riktigt bra extrajobb att hänga på Konsum, bara man inte gör det för ofta.. Bra betalt, bra jobbarkompisar och lagom roligt jobb...=)

Massa massa kramar från långt ovan regnmålnen!! =D

Dax att göra ett ryck..

Tro om man kanske borde göra ett litet ryck med att röjja i rummet.. För tillfället är dörren stängd så jag ska slippa se elendet..=P Men de måste ju bli städat inna familjen kommer hem, så det är väl lika bra att sätta fart.. Tråligt! Lust att hjälpa till? Någon?
Nähej.. bäst jag sätter igång då...

Allt går med musik...


Fånga dagen?

Helt plötsligt slår önskningarna in, om man bara önskar tillräckligt hårt, så var försiktigt med vad ni önskar! Tänk om man hade vetat det när man var lite yngre.. Fast det är sant, man ska inte veta hur framtiden kommer att se ut, då skulle man nog inte leva livet fullt ut...

Funderar på om jag ska ta en risk innan jag flyttar härifrån, ärligt talat, så länge man inte har något att förlora.. Men jag vet inte, har en känsla av att jag har lovat mig själv att låta bli någon gång förr...=P Måste ju finnas en anledning till det.. men jag minns inte, då kanske det inte gills...=P
Ska sova på saken...
Jag kanske blir lite ledsen igen.. men ärligt talat, tror jag kommer att vara det i vilket fall när det börjar bli mörkt i Norrtälje och jag inte har varken familj eller vänner att krama på.. Det kan vara värt de, det jag kan vinna är så mycket större än det jag (förmodligen) kommer att förlora...

Shit vad jag kommer sakna vännerna när jag flyttar!! Idag har jag och Emma lunchat på kaffestugan, lagat köttbullar med potatismos och lekt singstar med Lisa... Jag vill så gärna ta er med!!
Men det ska väl gå bra.. Riktig vänskap överlever hur många mil som helst!

Låten jag önskade skulle bli soundtrack till sommaren passar så bra! Dessutom har jag förverkligat två drömmar på väldigt kort tid! T
Tror jag kommer att överleva vintern... Sen när det blir vår ska jag få ut och resa... Spännande! =D


Sista veckan på Sold

Så var man på Sollerön igen då.. Ingen hemma mer än missarna, de är tur man har hela släkten runt sig, fast det är nog en ganska bra nertrappning innan jag flyttar helt. Sover i mamma å pappas säng eftersom min är i Norrtälje, å varför ska då deras underbara dubbelsäng stå tom?! =P
Hoppas det är fint väder nu i veckan så att man kan gå en massa promenader och suga i sig det sista av ön och sommaren. Kommer visserligen hem och hjälper pappa på Sollerörallyt, men då är det ju bara en kortis, så det räknas knappast..

Ganska spänd inför skolstarten, fast det känns lite bättre nu när jag vet att min lägenhet är superfin och nice! Dessutom ser jag skolan från mitt fönster, så jag kan inte virra bort mig heller...=P Skulle vara på väg till affären då, men men.. det ska nog gå bra! Snälla, hjälp mig hålla tummarna för att jag får en bra klass! Det betyder så himmla mycket...

Oj! Himmlen är helt svart! Ska nog ta å gosa upp mig i soffan med en film och en kopp te.. Känns som att det är (nästan) precis vad som behövs just nu...=)

Kramar!!!

Här ska jag bo de följande två åren, som det ser ut just nu...=)<------ Här är mitt hus! Fint va?
Jag är ingen lägenhetsperson (man hör när grannen duschar!) men man lär väl vänja sig...

Hemma...?

Nu sitter jag på golvet i mitt nya hemma å har just fått igång internet.. de var inte så svårt, bara att sticka i sladden i hålet där det stod dator.. Haha! Ändå tog de hela dagen...=P
Men tvn är lite krongligare.. den vill liksom inte.. Men men, datorn är ju viktigare...

Det är en superfin liten lägenhet, känns helt klart som att det vara värt att betala lite extra för att få bo i de som är nyrenoverade.. Ser inte ut som om någon har bott här innan mig.. Lite övermålat på väggen bara, annars helt orört... Nice!
Kaklat badrum med dusch som har väggar = lyx! =D (alltså duschen har väggar, inte bara badrummet..=P)
Tror nog att jag ska kunna trivas i mitt lilla tillhåll.. bara man har vant sig vid att bo ensam. Har en känsla av att det kommer att bli väldigt väldigt tyst när mina knäppa kompisar inte är här med mig längre... Bävar för nästa söndag då jag kommer hit igen och sätter nyckeln i låset tänkte jag säga, men drar nyckelbrickan för dörren, så den öppnas.. De är ju alla min saker.. men det är ju inte hemma..
Nåja, de ska nog gå bra. Men om nån känner för att hålla mig sällskap..? =)

Har haft värsta bra flytthjälpen iallafall.. Våran bil svävade fram över motorvägen skulle jag tro..=) Men imorgon åker vi till Sollerön igen, så blir det hemma en vecka innan jag flyttar "på riktigt". Då ska ja knata runt på ön och titta på allt så noga jag kan.. (och kanske fixa alla de där grejjerna jag skulle ha gjort när det fortfarande var sommar, men som jag ovanligt nog bara har flyttat på..=P)

Jahapp.. kanske ska sova nu! Har jag gigantiska fönster (med fönsterbräden där man nästan kan sitta) och det är ju hur nice som helst! ...men jag kan ju inte sova om det inte är absolut mörkt.. så vaknar väl vid fyra kanske. Nåja.. sånt man får ta...

Kommer förhoppningsvis upp bilder på bilddagboken imorgon.

Kraaaam!!!

Jag är numera Norrtälje bo..

Fredag 8/8-08

"Jag kommer ihåg hur mitt hjärta det slog
Hur fingrarna sökte hur läpparna log
Och jag kommer ihåg vad jag tänkte just då
Jag tror du anar att det skulle bli vi två
Jag kan komma ihåg det var nästan igår

Vi var tillsammans hela natten du och jag
Jag minns du sa att du var ensam liksom jag
Och jag minns den första gången dina ögon svara ja"
                                                                                                    "Om du kommer ihåg" Per Gessle


Ok, riktigt så var de väl kanske inte.. men de är en fin låt..=P Fast vi ska säkert låssas att de aldrig har hänt... Vad är de dom säger i Notting Hill... hmm...
"..nej då, jag ska inte berätta för någon. Jag kanske berättar det för mig själv ibland, men de är lungt.. jag kommer inte att tro mig..."

Ja ni, imorgon rullar släpvagnen med mina grejjer iväg till Norrtälje.. Shit! Fatta att jag ska flytta härifrån! Men jag kommer hem en stund till innan dess.. Så jag behöver inte bli rädd än.. inte än...



Det är helt otroligt! De är därför jag är så glad.. Ibland behövs små mirakel för att man ska orka


Emmas födelsedag!!

Igår fyllde Emma 21 så hon, jag, Tobias och Johan åkte till Leksandsommarland för att fira. Det var lite lite kyligt i luften men vi hade bestämt oss för att prova allt, så det blev klättervägg, luftpistol, parisehjul, forsränning mm. mm... Riktigt riktigt skoj! =D
Så när vi kom hem till Mora igen gick vi på nya "Lilla" och åt middag med alla de som jobbade på dagen och inte kunde följa med till Leksand. Det var trevligt, hade kunnat önska mig att pastan var lite mindre överkokt, såsen lite mer kryddad och lite mindre squars.. men men, de är sånt man får ta...
När Lilla stängde satt vi hemma hos Emma och försökte besegra tröttheten med div spel (En hel dag med hinderbanor och uppförsbackar tar ut sin rätt...=P)
En riktigt riktigt trevlig dag.. Tycker synd om alla de andra som ska jobba idag..=) Själv är jag ledig för en gångskull... Ska väl packa klart inför flytten.. men jag är lite seeeeg...



De är så skönt här uppe på molnen...=) Tänk vad små grejjer kan göra mycket för sånna som mig.. Nu ska jag nog klara av att flytta... =D

Lycka!!

Jag gillar ju inte att se fram emot saker, på grund av risken att bli besviken.. Men man blir inte besviken på CCW! =D Solen strålar och vi inleder dagen på stranden med dopp i Siljan innan vi byter om till 50-tals klänningarna och hoppar in i lilla söta gamle-Svarten... Massa massa fina bilar, mycket folk och härlig stämning helt igen! De är då man minns varför man längtar till just den här tisdagen resten av året...=)
Att bilen går sönder på natten så man får lov att bogsera den hem är sånt man får räkna med när man har en gammal bil...=) Och inget som förstör mitt strålande humör särskilt länge...

Igår var det Drive-in bio, äntligen! Varför har vi inte varit på den tidigare? Visst, fimen var inte den bästa, vi hamnade ganska i utkanten och bilden blev lite suddig genom rutan.. men känslan! Vi hamnade (efter några få timmar i kö...) bredvid en gul Cadillac -59.. Mmm!! =D Det blixtrade och regnade innan filmen började, men vem bryr sig om det? Så sprang jag barfota i det fuktiga gräset och leran, med min fina vit kläning flaxande runt benen mot en hel travbana full med fina bilar.. Då är det lycka! Så där så man vill lyfta från marken....=D

Oj! Jag måste ju sova! Imorgon är det heldag på konsum igen.. vi sparar irritationen över att kajenparkeringen forfarande är ockuperad till en annan gång...=P

Massa Kramar!!



Nu har jag nog det mesta till min flytt... utom någon som kan hålla mig i handen efter min första skoldag och krama mig så jag kan somna fast jag är så långt hemifrån.. var får man tag i en sån? IKEA?


RSS 2.0