ccw och crusing imorgon!!

Imorgon ska jag sova ända tills klockan blir nio... De ska bli skööönt! =D Sen är det tisdagen v.31, en av sommarens absluta höjdpunkter!
Crusingen i Rättvik... Det blir tidstypisk klädsel, folkvagnen och bra vänner! Förhoppningsvis också sol och en toppen kväll... Men jag gillar inte att se fram emot saker, är så rädd att bli besviken.. Tyvärr kan jag inte låta bli att längta till imorgon.. Kanske man skulle gå och sova så det blir dax snart..=)

Vem vet om jag är hemma och kan åka crusingen nästa år.. Kankse sitter jag på en ö i medelhavet och får ett sms från Lisa där det står att jag borde vara hemma.. Kanske, kanske inte?
Ush.. jag är livrädd för att flytta! Försöker att inte tänka på det.. Jag vill jättegärna, men det är läskigt.. det är superläskigt! Men man måste hoppa för att det ska hända något.. Jag vill ju inte bli kvar här och förvandlas till en bitter tant på Konsum...
Förra sommaren kastade jag mig bokstavligt talat rätt ut i tomma intet och jag var inte särskilt nervös.. ...men den gången hade jag en fallskärm, en extrafallskärm och en väldigt erfaren person att hoppa med. Jag behövde bara hänga på. Vad är min fallskärm den här gången? Finns det ingen tandemhoppare som kan hänga med och lösa ut extrafallskärmen om något skulle gå fel?
Förlåt om jag är konstig och frånvarande men jag är väldigt orolig över att flytta.. Spelar ingen roll hur många gånger man säger att det kommer att gå bra, jag hoppas att det gör det, det ska gå bra, men man vet aldrig sånt i förväg, å det är de som oroar mig...

Men imorgon ska jag njuta ordentligt av massa underbara bilar och bra vänner, sen ska jag åka hem och packa ner allt jag har i banankartonger...

Vi ses väl på CCW?!

Massa Kramar!!

Jag i gammle-svarten

Semester i Sunne

Igår åkte jag och Lisa iväg för en minisemester i Sunne.. Å vilken semester det blev!
Solen strålande från en klarblå himmel (äntligen! Tack för sommaren!! =)) Så vi åkte utan tak hela vägen.. Lillen är tillbaka från verkstanden med nytt avgassystem, nice nice! Nu låter han inget... Mitt "sportiga ljud" är som bortblåst... Men men, jag får åka med honom iallafall, och det är ju huvudsaken! =)

Vi åkte iallafall iväg för att titta på Björn Rosenström och Fryksdalsdansen visade sig vara lite större än vad jag hade trott.. Jag hade väntat mig något litet och inte speciellt betydelsefullt (mer än Björn då..=)) Men campingen bredvid festplatsen visade sig vara överfull så de hade öppnat en extracamping, som även den blivit full, massa massa folk!
När vi tillslut fått upp tälten lockade Fryken grymt mycket och vi gick ner till stranden.. Snacka om sommarstämning! Fullt med folk som bandar, solar och bara njuter.. typ bara ungdomar.. Pojkar i badbyxor...=)
Nåja, det verkade iallafall som att det var en väldigt populär tillstälning och det var party precis hela natten.. Jag och Lisa försökte så klart sova, eller mer rätt; Jag sov och Lisa försökte. Jag har den bra egenskapen att när jag väl har somnat så sover jag.. då spelar det ingen roll att de spelar tre olika låtar högt högt från varrsit håll utanför tältet.. =)
Men jag var fortfarande vaken när Lisa kröp in i sin sovsäck och upptäckte att den var väldigt hal mot luftmadrassen, så hon halkade av med ett  mindre tjut, in i tältduken, just som det går folk utanför... "Oj då! Där inne var det visst barnförbjudet" Hahaha, campingens mest barnvänliga tält...=)

Konserten var helt underbar! Hade gärna kört upp en knä på nått ömtäligt ställe diverse norska killar som inte fattade att det var för trångt för att de skulle få plats och försökte putta iväg mig, från vardera håll.. Idioter! De är alltså så packat så man inte kan röra sig en millimeter, då spelar de ingen roll hur mycket man puttar, jag kommer inte att kunna röra på mig, bara bli plattare och plattare.. Så kan jag inte förstå varför man så hemskt gärna ska stå allra längst fram om man är två meter lång, kan man inte då stå bakom tjejerna som är två huvden kortare då? Vad gör det för skillnad? Men bortsett från det var det underbart! =)
Jag fick en kram av Björn efteråt...=)

"Jag är så heeet så heet, kan ingen svalka mig?"
Tänkte vi när vi vaknade i tältet imorse.. Shit.. solen gassade även idag och det var som att sova i en bastu.. Frukost ute i skuggan och så ett dopp till i Fryken, fast den här gången på Torsbys camping (som innehåll betydligt fler barnfamiljer och färre hunkar i badbyxor...) Så bar det av hem till Dalarna igen, i Malung fick vi sällskap av regnet, men det är ändå sommar!!
Kvällsdopp nere vid bryggan och nu blir det sova! Imorgon är semstern slut och man ska vara tillbaka på konsum igen..

Men på tisdag!!!!! =D

Kramar!! Hoppas ni har haft en lika underbar helg som jag! =)


Explosioner och limpor

Ber om ursäkt om jag har varit lite väl lättretlig på jobbet idag, men morgonen började med att en glasflaska exploderade två cm från mig, så jag fick plocka glassplitter och torka bubbelvatten, så gott jag hann mellan kunderna och samtidigt föröka hämta mig från chocken.
Imorgon ska jag gå in med ny och frisk inställning igen, de är faktiskt roligt att jobba! =)
De ringde från JugenJon idag och frågade om jag ville jobba hos dem.. precis rätt dag att ringa! Hade jag inte redan lagt allt shema hade jag hakat på, lätt! Saknar servirtis jobbet lite.. även om det är bättre tider, bättre betalt och mindre slitigt på Konsum... Men men, snart ska jag bli reseledare! =D

Tiden går väldigt väldigt fort! Nästa vecka är det CCW och det brukar vara en av de sista sakerna som händer under sommaren.. och i år ska det bli Drive in bio också! =) Det har jag velat på i många år! =) Men först i helgen ska jag till Sunne och digga Björn Rosenström! =D ...och sova i tält. En liten minisemester.. Hoppas de är sol, annars känns tält lite lite mindre mysigt... =P

Nä, ska väl ta och sova så jag kan vara glad och trevlig imorgon igen.. Kom gärna och hälsa på! Köp en Snickers eller nått...=)

Massa Kramar!!

En Johanna-dag

Idag:
- Är det Johanna dagen, så min farmor har varit hit med tre rosor i en söt liten vas.. Dom luktar supergott och jag älskar min farmor..=)
- Har jag varit väldigt trött och sliten på jobbet, men förhoppningsvis dolt det väl
- Har jag räktnat helgens kassor och kommit ihåg att skriva in "fysen" *grymt imponerad* =D
- Har jag setat på mitt golv och spelat 20-frågor spelet med Lisa
- Har helgens dansande känts i magen, axlarna och låren, men även skapat leenden...=)

Det är egentligen inte så bra att vara trött på jobbet, man blir lite lättare irriterad då...
Jag har lust att skrika till Norskarna när jag säger att vi bara har John Silver ciggaret papper och de ändå tittar på mig med besviken blick och frågar "Har du inte vshnfn" (Nått konstigt märke som vi inte har efter som bara, betyder just bara) Jag har lust att sparka korgarna över hela affären de alltid står ivägen när man ska försöka skynda sig.. Jag har lust att sucka riktigt djupt när jag för 20 gången de senaste två timmarna får lov att dra ur de stora korgarna ure de små (Vad är det folk inte fattar?!? De passar liksom inte riktigt ihop!!) Dessutom har jag god lust att sätta upp en stor skylt som upplyser om att vi inte har någon toalett på Konsum.. Men jag gör inget av det, jag bara ler och är trevlig...


Föresten, de glömde jag igår!
Dagens tistel till den idiot som har drämt upp sin bildörr i min stackar söta lilla Ford när han stod å glänste på Kajen! Jag har en lång, ful och ilsken harrang om vad jag tycker om folk som inte kan passa sina bildörrar när de ska öppna dem och kanske man borde lämna en lapp med ett litet förlåt ifall det blir ett så illa märke?!

Jag tycker ganska illa om reklamen som de klämmer fast under torkarbladen, som man sen får plocka bort bit för bit när spöregnet har blött upp dem, också.. När min bil kommer tillbaka från verkstaden ska jag göra en "ingen rekklam tack" lapp att lägga i fönstret...

Imorgon jobbar jag bara till 12.. Hoppas hoppas att de kommer lite sol!

Massa Kramar!!

Dans-helg! =)

Ont i hela kroppen och totalt slutkört -Men jag har haft en riktig toppen helg!

Emma har har pratat i många år om att jag borde åka till dansbandsveckan i Malung, å i år blev det faktiskt av! Riktigt riktigt roligt! Fast jag är glad att jag har tjuvtränat hela året...=P
Så lycklig att jag inte bangade på att gå foxtrotkursen.. De är så härligt att dansa  när man hamnar med någon som verkligen kan.. man känner att killen provgungar lite i början av låten för att känna av om man har lärt sig samma typ av dans.. Och när han märker att man är van får man både gunga å spinna och tippas ner mot golvet.. Jag älskar det! =)
Blir alltid supernervös precis innan det är dax att börja dansa för kvällen, men när man väl har kommit igång är det hur roligt som helst...
Fast de känns, om man inte brukar röra sig mer än promenaderna runt Sollerön och plötsligt dansar 6 timmar i streck, två dagar i rad så blir man ganska mör... ganska.. =)
Dessutom är det riktigt roligt att titta på alla paren som dansar, alla har verkligen sin egen stil..=) Vi höll till på dansbana 3 och det var många som var riktigt duktiga! Extra roligt när man får dansa med folk i sin egen ålder, annars brukar det mest vara massa gammla svettiga gubbar.. de är inte riktigt lika roligt... =P

Imogon ska jag jobba 8.00- 20.15
Jag är sååå laddad.. men jag har lagt mitt schema själv, så inte gnälla...
Måste ju ha något att leva för i höst.. Nått jag kan köpa glass, att tröst-äta när jag känner mig ensam, för.. Vill någon flytta med mig till Norrtälje så är det fritt fram! Hör bara av dig! =) 

Haha, lillasyster ville att jag skulle ta med mig en ful kavaj i storlek 36 som jag skulle prova, så att jag fortfarande kunde ha den, en gång i veckan. " men.. jag vill inte att du ska bli fet!"
Ska försöka undvika de, men kan inte lova något...=P

Massa massa Kramar!!

Sommar?

Jag vill ha sommar!! Snälla Snälla Snälla!!
Det är visserligen sant att jag jobbar hela dagarna, men när jag slutar är det ändå inte en sommar kväll utan pissigt regn eller mulet och storm... Jag vill ha sommar, så man kan bada!
Jag har iallafall börjat ignorera regnet, de sägs ju så att om man slutar bry sig så är det inte roligt längre...=P Om man struntar i att böja ner huvudet ooch dra på sig regnkläder utan bara travar på som om de vore stårlande sol, så blir man på lite bättre humör.. Å så smattrar de jättehärligt på sufletten när man hoppar in i bilen.. fast jag skulle ännu hellre vilja ha den nere....

Hade råkat missa att besikta bilen, så stackarn fick körförbud ett tag.. Jaja, de är sånt man inte ska missa.. men man skulle kunna säga att jag har lite mycket i tankarna... Men pappa har grejjat de nu som tur är, de var lite fel.. får väl se om de går att ordna, inte körförbud längre iallafall, å de är väl huvudsaken.

Packar mer och mer inför flytten. De är hur läskigt som helst! Idag har jag stoppat ner handukar och lakan tillsammans med lite matlagningsgrejjer.. Snart dax..
om man inte vill då?
Nej, ska ta å kolla upp de där med internetbanken nu, så jag kan betala räkningarna sen.. Kul, skitkul! =P Men jag har fått lön igår! Man får de om man jobbar för Coop...=)

Kramar!!

"Kom ge mig sommar, kom ge mig frid, kom ge mig kärlek och livsmotiv..."

Spännande saker..

Fullt medveten om att jag skule sova så jag orkar jobba imorgon.. men jag har, som mamma brukar säga; "Vänt på dygnet" Så skulle jag försöka somna nu, skulle jag aldrig lyckas och bara ligga å bli irriterad på mig själv... Istället kan jag berätta vilka spännande saker jag har köpt idag, till min blivande lägenhet:
- En blå bunke (så att jag kan baka kladdkaka och vispa vispgrädde, väldigt viktig alltså!)
- En osthyvel (Som såg ut att göra väldigt tjocka skivor, men Lisa sa att den gick att ställa om, så får väl hoppas på de. Kommer ju inte har råd att köpa en ny ost allt för ofta...=P)
- En brödkniv (Ifall jag någongång skulle få lust att köpa mackor som inte är färdigskivad, eller kanske har tur att få en hembakad limpa. Jag hoppas på det senare, helst en Nea bakad...=9)

Med en bunke, en osthyvel och en brödkniv kommer jag att klara mig långt! Nästa sak jag vill hitta är en ugnsform, så jag kan göra pastagratänger.. De är perfekt; gott, lättlagat, snabbt, mättande och billigt. Så en ugnsform får det bli! =)


Igår tog jag och Lisa bilen för att åka ner och hälsa på Sanna och överaska henne på födelsedagen. Vi stod utanför hennes jobb och sjöng med paket och blommor när hon stack ut huvudet.. =) Hon blev nog ganska paff.. Riktigt trevligt att träffa Sanna lite.. Vi sov på bredden i hennes stora säng och låg och fnissade tills hennes lillebror skickade sms och önskade att vi skulle vara tysta. Då somnade vi och pratade i sömnen istället...=)

Nej ni, tro om det är dax för ett sov försök till.. Natti natt på er!

Troll!

De kan låta lite skrämmande, som om jag har tappat all verklighetsuppfattning, men jag är helt övertygag om att det var in två troll och handlade av min på Konsum här om kvällen!
För det första var det hur de såg ut;
Gubben hade ett par gula, urtvättade byxor uppdragna så långt det bara gick, utanpå en lika urtvättad t-shirt. En jättemage och ett mycket ihoptryckt ansikte.
Tanten hade en grå/grön långkjol, uppdragen lika långt som gubben hade sina byxor, en ljus tröja med en stickat väst eller något liknade. Långt troll hår och stora öron. Det såg ut lite som om man skulle kunna tänka sig att de hade hittat kläderna i något soprum för att kunna se ut som oss.
De köpte bara en påse godis, vilket är fullt förståligt, troll äter väl mest nötter, bär och rötter, men alla behöver vi väl lite godis ibland..=) När de stod och plockade i sin påse med lösgodis stod de och tittade och undersökte, precis som man tänker sig dem framför en stor skattkista full med guld...
Tanten fick betala (hon hade konstigt nog ett Konsum kort) medan gubben stod och läste på reklambladet, med bladet 5cm från näsan...

Jag är som sagt helt övertygad!!


Läskigt!!!

Jag tror jag hade en fästing på kinden!!! Jag är livrädd för fästingar! Jag stod helt lungt och sansat framför speglen för att göra mig redo inför natten, när jag ser något svart på kinden... I tron på att alla små svarta prickar är fästingar, nyper jag tag i den och drar, istället för att bara borsta bort det.. så tittar jag ner på mina fingrar..
Där sitter ett litet platt svart kryp och ser hotfullt ut!! Drämde ner fingrarna i ren panik i handfatet och spolade massa massa massa vatten.. Hoppas han drunknade långsamt och plågsamt!!
Har inga vetenskapliga bevis för att det var en fästing, men all min trötthet blev då som bortblåst och det kryper på hela kroppen.. Kan ju fråga sig vad jag kommer att drömma om inatt...=/

Ush ush ush!!

Bubblan, fina bilar och dans

Big Lake Run blev hur lyckat som helst i år!
Jag och Lisa var med på riktigt och puttrade till starten i Rättvik uppladdade med jordgubbar, vindruvor, Hobnobs (De är verkligen hur gott som helst!) och Kaffestugan mackor.
Eftersom storebror hade kidnappat Pontiacen fick det bli gamle svarten istället. Ett riktigt bra beslut! Inga problem alls med honom, han gillade nog att komma ut å se massa andra fina bilar...=)
Vädret var lite blandat, som alltid, men inget att klaga på, så vi kunde ha picnicen utomhus vid stora vägen å vinka åt alla fina bilarna som åkte förbi. De är så härligt! Alla är så glada! =)
När vi hade tagit oss runt hela sjön var vi hem å bytte bil innan vi åkte tillbaka till Rättvik för att dansa! Shit va kul de är! Stod å beundrade alla andra innan vi vågade oss upp själva, de är så duktiga! Beundrade särskilt en gubbe med världens inlevelse som for runt ute på golvet. Han hade dansat sen han var 15 och vägrade acceptera att han hade blivit äldre.. ganska mycket äldre...=)

Innan de bra banden drog igång var de några som sjöng covers på Eddie Medus. Md risk att bli utestängd från alla raggarträffar i framtiden, men hur många öl måste man ha druckit för att gilla det där? De är ju BARA pinsat.. Shit! Nåja... smaken är som baken.. (Å den är delad -såg vi lite för många gånger under dagen...=P)

Missade ni BLR i år så rekomenderar jag de verkligen till nästa år! Det är hur fint som helst runt Siljan och kan inte tro att de finns något bättre sätt att se det, än från en raggarbil, med hundratals andra som sällskap...=)

Kramar!!

RSS 2.0