Två bebisar på en dag! :)

När jag kom hem inatt efter lite onödigt extra arbetet och en en timmes för lång transfer möttes jag av en otroligt söt syn! Mamma katt, som vi trodde hade förlorat båda sina ungar hade tagit med sig en fram! Så grymt söt liten varelse! Inte så kelsjuk än, men vi ska nog kunna bli bra vänner.. Charmar mamma katt med salami så är nog bara en tidsfråga förhoppningsvis.. :)

Så när jag var ute på mina välkomstmöten imorse fick jag en ännu gladare nyhet. Släkten har växt! :) Så roligt! Å en liten flicka den här gången.. Tur att jag snart kommer hem! :)

Det behövdes två glada nyheter en dag som denna kan jag säga.. Lort dag! Men nu känns det bättre! Jag har dessutom en riktigt bra chef!


10år hit eller dit..

Om vi hade haft Isidoros stranden i Molivos hade det varit fulländat! Shit va härlig den här stranden är. Fullt med fina stenar och kristallklart vatten.. Enda nackdelen är väl att den ligger på södra delen av ön. Vi kanske kan få en bit av den, några lastbilslaster av deras sten över bergen så kan vi täcka en bit av Molivos stranden istället. Toppen! :) De har ändå så det räcker och blir över här nere..

Var in på en affär idag och pratade med en dam. När jag berättade att jag jobbade här blev hon chockad.. Inte för att hon inte tyckte att hon sett mig förr utan..
"Oh.. I thought you were 14 or something.."
Hmm.. tack för den.. Eller vad säger man? =P

Nu har jag tillbringat min vecka i Plomari och imorgon får jag åka hem till Molivos igen. Fast måste ju fortfarande jobba själv så blir väl inte så stor skillnad. Förutom att jag får komma hem till min egna balkong igen! :)
Så sista Plomari veckan kommer mamma och hälsar på så det blir bra! :)

RSS 2.0