Two down, one to go!

Känner att det här året börjar riktigt bra!
Har sen jag fyllde 25 har jag bland annat fått:
- En jättehärlig överaskningshelg i fjällen
- Ett jobb
- En bil
- En rolig nyhet om bröllop
Eller fått och fått, man får ju inget här i livet har jag hört.
Så ok, mer korrekt: Jag har upplevt en superhärlig weekend i fjällen (eller ja, den fick jag ju faktiskt också). Jag har skaffat mig ett jobb, köpt mig en bil och hört en rolig nyhet om att det blir bröllop i sommar.
Inte illa när man tänker att det har hunnits med på bara en vecka.. :)
Väntar fortfarande på besked om jobb i sommar, men nu har jag iallafall något att göra fram tills dess. Är superpepp! :)
Har bestämt mig för att mitt 25 levnadsår ska bli ett otroligt bra!

Prison Break och överaskningsmiddag

Idag har varit en mycket bra dag! 
(Om man bortser från lite teknikstrul, jag avskyr när saker som ska fungera inte fungerar! Men.. det löste sig och jag är glad igen.. :) )
Jag och Lillasyster plöjer Prison Break!
Så grymt bra serie. Har du inte sett den? Gör det, du kommer inte att ångra dig! :)
Eller ok, det beror på hur mycket du planerar att få gjort.. Vi är inne på säsong två nu och det är mååånga avsnitt kvar innan något annat vettigt kommer att bli gjort.. :) Har dessutom redan sett alla en gång när de gick på tv, MEN det spelar ingen roll. Blir fortfarande lika orolig, nervös, tårögd, lycklig och förbannad..
För att få lite luft tog vi en paus och en sparktur mitt på dagen. Grymt bra sparkföre så fort gick det..
Så efter ytterligare några avsnitt säger syster att det är dags att gå upp och ha på lite mascara och en snyggare tröja.. Va? Vad ska vi nu ut på?
Blev överasknings middag med syster, mammsen och pappsen på resturang. Supergott och mysigt! De kommer ju inte vara hemma på min födelsedag någon av dem, så blev lite firande i förskott..
Jani, snart dags att fylla 25..
Hmm.. Jag känner mig som 20 och får fortfarande frågan om jag ska ha halv biljett på bussen (Och visa leg när jag ska köpa triss) så ingen åldersnoja än.. :)

Nyårs firandet :)

Haha såg just mitt förra inlägg. "Julhelgen i korthet" och så är det ett lååångt stycke text utan mellanrum.. Förstår inte varför mina enter inte vill synas på bloggen längre.. De syns ju här när jag skriver?? Nåja nåja, ni min lilla tappra läsarskara står nog ut ändå.. :)
Hmm.. tänkte att jag skulle dela med mig av en nyårs bild, men hade visst flyttat dem från datorn, så blev inget av med det..
Var iallafall ett riktigt trevlig nyår i goda vänners lag. Mycket speciell meny.. ;) Men trevlig..
Först åt vi blodpudding i tvättstugan.. och "drack" Bloody Mary. Fy fasen!! Det var verkligen en "en gång aldrig mer" grej. Fy attan va äckligt! Inte blodpuddigen alltså, det gör jag gärna om..:)
Sen var vi upp i köket och åt baugette med franska ostar innan vi gick ner i källaren och åt ett glas kycklingsoppa och försökte öppna en kokosnöt. Varmrätten åt vi alla ur samma skål på golvet framför brasan med nybakad bröd och så avslutade vi med en skål "grönsaksland".
Ja ni hör, en speciell men trevlig kväll.. :)
(Jaja, det var en maskeradkväll med passande mat.. men det blir ju inte lika roligt om man berättar alla detaljer. För er som inte var med. För oss som var där var det precis lika roligt ändå..:) )

RSS 2.0