Cab i sommarnatt! :)

Inatt fick jag köra cab! :) Inte bara åka utan tillåmed köra! :)
Niiiiice!
Som sagt, jag gillar den här ön.. :) Det var Avis/Hertz killarna som undrade om vi ville byta bil under transporten från Petra till Molivos och vad tror de att jag ska säga när de vinkar med nycklarna till en blå cab? :)

Nu dags att dra sig hem och ladda om för Eurovision! Kul att vi bara får hejja på norskarna å danskarna.. superskoj.. Men men, what to do?
Se tidigare inlägg vad jag trodde om Sveriges bidrag... ;)

Ha de!!

Svenskarna på G!

Imorgon kommer våra första svenskar! :) Trevligt trevligt!
Helena ska skicka hem ett gäng med härliga norskar och ta emot några nya i natt, men då får jag ligga hemma å sova.. Vissa har det bra :)
Så är det upp imorgon och välkomna svenskarna! Då ska det väl börja på allvar.. Tror att jag har tänkt på allt nu.. laddat VM-material och lämnat ut den sista pärmen. Vi borde vara redo! :)

Laddar också förfullt för Eurovision.. Tanken är att vi ska försöka samla så många som möjligt av våra gäster på samma ställe så vi får lite skandinavisk feeling. Kommer nog att bli toppen! Bara vi kommer med nu då.. haha annars lite fiasko kanske..? ;)
Vi får väl se..

Önskar jag kunde skicka lite sol och värme till er hemma! Jag gör mitt bästa!! Men som sagt, annars är de bara att komma ner och hälsa på.. ;)
Jag har en ledig säng med alldeles nytvättade lakan!

Kraaaam!!

Sommarvärme!

Vaknade inte av att jag hackade tänderna i morse och inte ett moln på himlen, så ja tror att de har blivit sommar på riktigt nu! :)

Hade i övrigt en ganska kass morgon.. en sån då allt jävlas. T ex. tycker jag inte att det är helt OK att min nytvättade tröja är smutsig när jag plockar ner den från strecket.. *morr* Å andra sidan har jag då inget annat val än att jobba i mitt svarta linne. Passar perfekt en kokande dag som denna! :)
Förmodligen är det den, inte helt slipade, tjejen som bor i vårt hus som har skitat ner min tröja som hämd för att vi flyttade hennes handuk två cm för att få plats med vår tvätt..
Jösses, kan inte vara lätt..
Som tur var blev dagen bättre när ja lämnade lägenheten och kom ut på hotellen. Händer inte mycket, men det är så mycket bättre än gnäll så.. :)

Pappa berättade att han har sålt lilleskrutten nu! Bra, visserligen, det var ju meningen.. men ändå, känns lite tråkigt. Roligare att ha honom hemma på gården än pengar på kontot.. Fast jag har väl mer nytta av pengarna härnere antar jag..

Tittade på sista minuten resorna hit i morse.. Det finns en del och det är inte dyrt! Speciellt inte om man vill ha endast flyg.. :)


Ledigt..

Idag var min lediga dag så njööt av att dra täcket över huvudet och inte gå upp ens när jag vakande klockan nio.. Låg kvar i sängen och läste ut min bok fram till att klockan blev typ 11.. Hääärligt! :)
Så tänkte jag vara  duktig och städa men synd nog var alla skurmedel inne hos Helena så fick nöja mig med att sopa av golvet.
Det var ju tråkigt.. ;)

Så har jag hunnit med läsning i solen, utforskande av gränder och fotande.. En väldigt ledig dag!

Har upptäckt fyra små krabater som bor med sin mamma i närheten av vårat hus.. Söta!! Tyvärr är de lite blyga än, uppskattade inte alls att mysa i famnen.. Men vi ska nog kunna bli kompisar tror jag nog.. :)

Kraaaam!!

Moppeåkande

Dagens lärdom:
Parkera inte en moppe i uppförsbacke på en enkelriktad kullerstensgata. Kan lätt bli lite kämpigt.. Meen, eftersom jag inte ville ge grekgubbarna på Cafét skratta så de satte sitt grekkaffe i halsen så kämpade jag flitigt på som om det inte var svårt ett dugg.. haha!

Tänk att jag har lärt mig köra moppe! Jag gillar! :) Eller lärt och lärt föresten.. Håller på att lära mig iallafall.. Men ni kan vara lugna, jag kör lååångsamt och använder hjälm. Vår lilla Sakis är så duktig såå.. :)

Solen skiner igen! :)

Sista dagen på en härlig vecka..

"If you whated something
to become that one thing
that you have been searching
If you wanna know that
All that you are wishing
Is behind those doors and
You just have to break in!"

                                            Pangea

Har för tillfället bytt ut BSB spår 3 mot en ny låt..
I'like! :)

Den här veckan har varit grym! :) Samlat energi inför resten av sommaren..

Nu tar jag över servicetelefonen, whiiihoooo! :)


Gillar inte att bokningsansvariga just kom och visade upp en fästing som hon hade hittat på en av sina hundar! =/ Så mycket som hemma vill jag inte ha det..

Nu är de tid för mat!!


Sommaren drar igång..

Igår tog vi emot det andra lasset danskar och från och med nu ska sommaren börja dra igång.. Spännande! :) Bortsett från att jobba så njuter vi ganska mycket av livet.. 

Här om dagen tog jag och Helena säsongens första dopp i Medelhavet. Det var så skööönt! :) Ok, lite kallt och lite gruvsamt, men ändå, varmare än vad första doppet i Siljan brukar vara.. Dessutom var de så varmt i luften att an inte kunde motstå vattnet..

Åh vet ni!! Äntligen!! Jag har sett delfiner!! =) Vi var ute på åsnetur med BBQ på stranden och plötsligt såg jag något som bröt vattenytan.. helt magiskt! Sån lycka.. :) Det var inte så att de hoppade och lekte men de simmade förbi strax efter att solen hade gått ner och de var så fint.. 
Jag har också sett två igelkottar! :) 

Vad händer mer? hmm.. livet leker! :)
Bäst att passa på att njuta innan de blir så mycket att göra att man inte hinner känna efter..

I nuläget är jag stationerad i Plomari och tar hand om.. inte speciellt många gäster.. och här händer inte speciellt mycket. Men imorgon ska jag upp till Molivos igen och då blir de nog lite mer att göra.

Kraaaam!!

Alldeles pirrig i hela kroppen! :)  


Livstecken..

Har lite ont om tid för tillfället.. Tänkte bara tala om att jag lever och mår bra! :)

Ön är superfin och grön! Rekomenderar verkligen ett besök! :)

Idag har jag varit ute och ridit åsna i bergen! Känns om vi säger så.. funderar på om jag kommer kunna röra mig alls imorgon.. Men vi får väl se.. ;) Till råga på allt så har solen tagit sig igenom mina dubbla lager med solskydd så axlarna gör lite ont. Men, vad gör man inte!
Det var superskoj att rida åsna! Min hette Xara.. eller nått liknande.. Betydde iallafall glädje på Grekiska.. Lite så känner jag.. glädje!

Men lite spänt inför första ankomsten! Shit.. På söndag är det dags!

Ja ska skriva mer å uppdatera med bilder.. men nu måste vi nog dra oss hemåt. Imorgon blir det kontorsjobb!! (Kanske lika så bra..) 

Kraaaam!!

RSS 2.0