Ny uniform!

Är barnsligt lycklig över min nya uniform som jag fick igår. Har fått ett mycket bättre förhållande till pikeerna sen de blev blå istället för vita! =) Och inte nog med det, det är loggan både på ryggen och på ärmen! Niiice! =)
Tyvärr fattas mobilfickan på de nya shortsen och det är ju ett minus och så har jag fått skjortor i stl. 40.. Ska vi säga att jag inte riiiktigt fyller ut dem.. Men men, det löser sig!

Var på Ouzo-museet här nere igår och fick med mig 4 fina små flaskor i present, en av varje sort.. Nästan så jag önskar att jag hade druckit ouzo..

Annars händer inte speciellt mycket, njuter bara av lugnet före stormen.. På onsdag drar det igång på riktigt och jag får flytta upp i norr igen =)
Redo i min fina uniform! =)

Har insett att man kan ändra tangentbordet till svenska även om man inte skriver i word! Har aldrig riktigt förstått det där tidigare, men nu har Helena visat hur några hundragånger så nu ska det väl bli ren svenska i framtiden! =)

Min mamma är en persisk prinsessa


Man får inte vara så kräsen när det gäller böckerna nu när man inte är hemma.
Den här är skriven av en tjej som blev adopterad till Sverige när hon var liten och nu hittar sin biologiska mamma. Så får man följa med i bitar av hennes uppväxt men framförallt hur det går till när hon försöker anpassa sig till den nya kulturen och lära känna sin biologiska familj.
Ingen måbra bok direkt..

Betyg: J J

Ja Nea, jag skickar adressen när jag flyttar upp i norr. Än så länge går det inte någon nöd på mig, har böckerna från hemma och några jag har hittat på hotellen.. =)


Grekiskt brollop!

I lordags var jag bjuden pa Grekiskt brollop! Superhaftigt!
Eftersom det var ca350 gaster bjudna sa stod vi bara utanfor den lilla kyrkan, som de flesta andra.. Men pa festen var de plats for alla!
Shit vilken bra plats for en brollopsfest! Det var dukat pa en utomhusrestaurang direkt pa straden sa stod man inne bland borden sag man bara havet utanfor. Forsta fina och varma dan pa lange och straland sol! Niice! Det var mycket mat, mycket folk och mycket dans. Precis som man kan vanta sig av ett brollop i Grekland! Dock inte sa jattetraditionellt skulle jag tro, inga gubbar som spelade livemusik, men anda plats for den grekiska dansen sa klart.. :)
Bruden hade en supersmart klanning! I krykan var det en traditionell lang brudklanning men nar det var dags for beachparty kunde hennes (nyblivna)man dra bort halva kjolen sa det blev en kort partyklanning istallet! Smart! :)

Nu ny vecka och nya gaster..

Albino pafagel

Arligt talat, om man ska fodas som pafagel, ar det inte maxad otur att bli albino da?
Nog for att han fick extra mycket uppmarksamhet, me tank hur han maste ha kant sig nar han vaxte upp och alla syskon fick massa fina farger och han bara var helt vit..
Traffade pa honom pa rundturen igar nar vi stannade vid klostret. Ska visa bilder sen nar jag ar pa min dator, haftigt!

Vi hade faktiskt perfekt vader hela dagen igar, sol men inte for varmt, men idag har det varit hel gratt och skapligt kallt. Jag strejkade och stannade inne hela dagen.. Eller foresten typ 10min pa verandan nar solen kikade fram mellan molnen.

Darfor har jag inte sa mycket att saga idag..
Snart blir det eurovisionkval.. Haller tummarna! Man maste ju se finalen a blir ju lite roligare om man har nagon att hejja pa.. ;)

I ett kallt Grekland

Nog for att jag visste att det skulle bli kallt pa natterna, sa jag packade ner filten (tack och lov!) men trodde anda att solen skulle komma ganska snart.. Idag har vi haft sol men annars har det varit mulet a gratt..
Ingen ide att klaga, vi kommer nog att fa varme sa det racker a blir over snart..

Bor for tillfallet pa "fel" sida on for att ta hand om gasterna har tills Bettina borjar.. Inte fel egentligen att bo pa hotell med havsutsikt! :)
Fast saknar Helena a Molivos.. 

Imorgon ska jag folja med pa o-turen! De ska bli skoj! :D Inga nya stallen vi ska besoka direkt, men ska bli roligt att se vad de berattar!
Kanske egentligen borde ga upp a sova sa jag orkar upp imorgon, eurovision uttagningen ar inte sa mycket att se..

Ska skriva lite mer nar jag fatt igang internet pa min dator sa alla bokstaver finns.
Tankte bara beratta att jag lever a har det bra! :D (om an lite frusen, saknar duntacket!)


RSS 2.0