Medelhavet! =D

Heej! =)

Ett litet livstecken här kanske..=) Jag lever och mår bra.. längtar lite efter alla som inte är här bara, annars är det toppen! Idag har det blivit ett första dopp i Medelhavet! Helt underbart! Kristallklart, turkost vatten som gnistrar av den varma varma solen.. Man kan ju ha det sämre..;)
Om ni vill får ni komma och hälsa på mig.. Hörde idag att det var nån som hade fått tag i en sista minuten för 1500:- tur och retur snackar vi då! Visserligen bara flyg, men kan ni tänka er att dela säng med mig så löser det sig..=)

Hoppas ni har det bra där hemma också och njuter av våren ordentligt! Förra året vid den här tiden snöade det i Sverige..;)

Kraaaam!!


Hejdå Sverige!

Så var de dax då.. Åker hemifrån vid 12 inatt och så lyfter planet fem över sex på morgonen imorgon.. Lite nervös.. bara liite.. Resfeber ligger inte i min natur.. tycks..;)
Helt underbart väder ute idag! Solen strålar.. en lite försmak på sommaren..=) Gick runt klikkten med mamma och pappa för att se om grodorna var kvar.. men det hade redan försvunnit.. Tur man har sett dem förr..=P

Packade väskan igår kväll.. Fy attan vilken pack-ångest! 20kg är ingenting! Får inte plats med mycet kläder då inte.. Fast egentligen så kommer jag ju mest ha uniformen på mig, så ska väl inte behöva sakna något.. Men.. ush!

Landar på min nya hem-ö imorgon tjugo i fyra om allt går som det ska.. Ska väl styra upp det sista nu så jag kan slappna av sen..
Hoppas ni får en underbar sommar! Det ska iallafall jag ha! =)
(Fortsätter skriva här om det finns internet på rummet.. men annars ses vi i oktober igen..)

Kramas!!

RSS 2.0