LONDON!! :)

Snart bär det iväg!!
Till London med "famiiiljen"! Ska bli så jädra skoj!! =D Det finns potensial om vi säger så..

Känns lite bortkastat att jag gick upp kl 05.50 i morse om de skulle förlora.. Hur tänkte de då?! Ush, de var ganska spännande iallafall. Å de hade kunnat gå, men icke! Tusan!

Hur är vädret på vägarna idag då? Så att man kan ta sig igenom Stockholm. I planerigen har vi två timmar extra för att köa och köra långsammare på grund av väglag..
Så är de där med packning, jag gillar de inte! Känns alltid som att något ska bli glömt.. ush.. å då är det här ändå bara en liten packning om vi jämför med den som ska göras om nån månad. Då blir de ångest! Särskilt när ja vet vad ja saknade saker förra året OCH ja hade inga gratis kilon över..=/

Nåja, nog ångest! Nu ska jag på SEMESTER!! :D

Ha de bra här hemma!!


Fisksoppa!

Idag kokade jag och Madde ihop en fisksoppa medan de andra två var å tränade.. Blev faktiskt riktigt gott! Har pratat om det här med att koka soppa i flera veckor nu så tänkte att de absolut var dags nu. Googlade fram en fisksoppa med räkost.. Lät lite märkligt, men kom fram till att det var värt ett försök..;)

De är ungefär det som har hänt idag. Har kommit en bit på landarbetet också, men inget överdrivet..

På torsdag åker vi till London!! Låt oss hoppas att "väderkaoset" har slutat då så att vi kommer iväg i tid..
Helt otroligt vad de snöar, varje dag! Blir lite matt bara på allt gnäll.. jag förstår att man blir less när man får stå ute och frysa och inte kommer iväg till jobbet i tid, de hade jag också blivit. Med det är väl inte SJ och SL's fel?! Mig veteligen är de inte de som styr över vädret? Eller?
Jo, de är ganska extremt i Stockholm, en cm snö och de är kaos.. Kanske kan jobbas lite på det.. Men ärligt talat, ta de lite lugnt med gnällandet, eller tänk iallafall på vem ni utsätter för gnället..
De är precis som när man åker på charter och flyget blir försenat.. Innan gnället börjar, fundera på vem som verkligen kan påverka flygtiderna... Ett litet tips; det är inte reseledarna.. ;)
Kan inte vara roligt att vara tågkonduktör eller busschafför de här dagarna.

Ni har väl inte missat House idag?! :)

Hockeymorgon

Vaknade två minuter innan klockan skulle sätta igång imorse.. Måste betyda att jag veerkligen ville se hockeyn, så var bara att slänga på mjukisarna å skutta över till Sandy. Riktigt mysig hockeymorgon med te och nybakta scones.. Mumms! :)
Bra gick de också! Härligt! Blir så mycket roligare att titta när vi vinner!

Efter en lite tupplur var det dags att sätta igång med plugget. Om vi säger så här: imorgon ska jag vara mer effektiv från start. Tillslut kom jag iallafall igång.. tog bland annat itu med historiebiten. Hade varit så mycket lättare att skriva om de bara kunde hålla sams där på arabiska halvön!

Avslutade dagen med ett pump-pass så imorgon blir de väl gnäll om att jag inte kan rör mig igen..:)

Nu är de Scrubs! :)

En riktig söndag..

Inte speciellt välförtjänt jag kryper ner i sängen ikväll..

Har inte gjort mycket vettigt, mest sett dagen långsamt passera.. Men ärligt talat behöver man väl det ibland också.. imorgon ska de bli nya tag!

Började iåförsig dagen tidigt.. Madde tyckte vi skulle åka å köpa rulle bums! Kl nio.. Nej tack! ;) Tillslut fick hon iallafall sin önskan uppfylld, sen blev de en tur till Ica innan vi strandade i soffan hemma hos Sandy.. En film, lite telefon å så lite OS..
Synd att inte webtv funka.. =/ Hatar Campus nätet.. meeen I-lands problem.. =P

Imorgon är de meningen att de ska bli hockeymorgon.. Vad har hänt med mig? :)

Natti natt!!

DLE?

Man blir lätt lite yrkesskadad när man har jobbat mycket innom servicebranchen.. Gör att man tycker att de som inte behärskar service inte heller ska hålla på med det. Alltså förlåt, ja vet att man ska hålla på sina regler å göra som man är tillsagd när man jobbar, men man pratar också om DLE -Det Lilla Extra. Vilket innebär att man ger sin kund liiite till..
Var just ute på krogen, de är inte speciellt mycket folk, precis som vanligt, vilket innebär att de borde hålla hårt i de som de har där! Men icke.. Hämtade ut min jacka å insåg att vi inte alls skulle gå så max två minuter senare går jag dit å frågar om ja inte kan få hänga in den igen.. Nope! Ärligt talat, vad är problemet? Jo, de hade slängt lappen.. Men jiiises! Plocka upp den igen då?! Förstår att de inte kan skriva ut en ny, de är säkert styrt till kassan, men plocka upp två lappar å skriv ett nytt nummer med en penna.. Ge lite service!
Nej, jag är heller inte någon skitfull dreggig person som de inte vill ha där.. Jag är en spiknykter vårdad liten tjej.. Just därför betalar jag heller inte igen utan går hem istället, vill inte uppmuntra sån där idioti!

På tv hoppar de med slalomskidor å slår volter! Dödslängtan?!

Nåja.. natti natt!!

Lycklig men trött..

Fick ett grymt roligt besked igår!! :)
Blev alldeles tårögd och lycklig innombords.. :) Ibland så funderar jag på om jag gör rätt som lämnar Sverige i sommar eller inte.. Men ändå! Jag är så glad!!

Inatt var de övernattning i Stockholm hemma hos Maddes mamma.. Råkade bli så att vi praktiskt taget var inlåsta i lägenheten, men det var kanske lika så bra..;)
Skulle behöva en powernap nu om jag ska orka med kvällen, men partyt var iåförsig inställt, så vad ska orkas med? Har blivit lite för lite sömn inatt på grund av sen sovtid, tidig morgon och min kära väns snarkade.. ;) Försökte sparka henne som man brukar göra för att folk ska sluta snarka, med de hjälper inte på Madde inte.. Hon sover gott vidare.. Fast iårför sig låg hon å svor i sömnen så hon kanske kände det undermedvetet ändå.. haha :)
Blev lite shopping innan vi åkt hem. Ett par nya stövlar och ett par transferskor.. Välbehövligt! Slängde tillåmed de gamla stövlarna i affären.. Inte likt mig!

Har skapat ett konto på Tradera å försöker buda till mig lite önskningar billigt.. Får se hur de går med de där.. Spännande! :)

Förstår inte vad som har hänt med mig, har OS-sändnigen igång i bakgrunden...?! Kanske ska zappa å försöka vila lite..

Trevlig helg på er!!

Semledagen

Träningsvärk
skulle man kunna säga! Shit! Känns som att varenda muskel i kroppen stretar emot när jag försöker röra mig.. Det är roligt med träning.. Underbart! Konstaterade också just att det blir värre dag två, jag är med andra ord lycklig om jag tar mig ur sängen imorgon.

Trotts detta blev det en lååångpromenad i vintriga Norrtälje. Som tur var kom det en räddande ängel med bil och körde oss hem från Ica.
Höll på att glömma vilken speciel tisdag det är idag, men insåg de när vi gick förbi ett café.. Så har njutit av en semla.. =9 Alldeles nybakad i ICA-bageriet. Räddade en annars ganska kämpig dag.. Efter det gick det uppåt med goda vänner och House! Så slutade som en ganska bra tisdag trotts allt..=)

Imorgon blir det en ny personlighetsanalys.. Undra vilken typ jag är nu då.. ;)

...om jag nu tar mig ur sängen


Hjärtedagen..

Japp, den här 14februari är precis som alla andra alla hjärtans dagar som har passerat under mitt liv.. (Med ett undantag, tack för den! :))
Fortfarande ingen som har insett att jag är den stora kärleken.. Typiskt! Bättre lycka nästa gång! :)

Har pluggat ganska duktigt idag.. Provet imorgon kan gå precis hur som helst! Spännande.. Håll tummarna är ni snälla!

Nu kom Hanna, vi ska göra köttfärssås och tycka synd om oss själva.. Precis som det ska vara! =P När de är klart ska vi till Sandy å mysa å kika på blåsningen..

De är min dag! Hoppas ni har de mysigt med dem som älskar er! <3

Kramas!!

Fredagslyx

Vaknade otroligt nog redan kl 9 i morse.. utan att känna att ja behövde somna om.. Eller vänta, de kanske var tio föresten.. I vilket fall så började jag plugga direkt jag vaknat till och gav inte upp förens Madde drog med ut på promenad.. Bra gjort! =)
Fick ett jobberbjudande under tiden också! Tufft! :) Vore spännande att veta var de skulle ha satt mig, men kanske bäst att inte veta.. Skulle lätt kunna bli lite våndande då. Nej, det är bestämt vad det blir till sommaren, men till vintern då??

Känns så märkligt att man snart ska här ifrån. Hur ska jag klara mig utan min lilla familj?! =´|
Idag serverades det fläskfilé i vitlökssås, ugnspotatis och smörstekta sugarsnaps =9 Lyx! Vi är ett perfekt matlag tillsammans, har kommit fram till att vi någ får lov att ge ut en kokbok.

Imorgon ska jag röra mig utanför campus gränser, å smida lite planer.. :)

Trevlig helg!!


På söndag är det alla hjärtans dag, någon som...??




make my hart smile?

"Självstudier"

Denna självstudiedag har jag mästerligt undvikt pluggandet på dessa sätt:

- Disk
- Telefonsamtal med Dood
- Promenix
- Tvätt
- Lagat pannkakor
- Haft besök av Lisa och pratat om Karpan

Ja ni ser, hur ska man kunna plugga när man har så mycket viktigt att göra?! Men på nått underligt sätt har jag ändå nått slutet av Amadeus.. nu ska de bara nötas in.. och hur spännande är de då. Men fasen, provet ska klaras, så nu är det bara att ta mig samman! Nog med undanflykter!!

Idag har Norrtan sett solen! De sker inte ofta ska ni veta.. Därav fick jag lov att klämma in ett besök utomhus!

Mamma och pappa är issiga att boka sommarens resa..
Snart bär de iväg igen!! Försöker att inte tänka på det så mycket än, en sak i taget.. först ska vi upptäcka London och Kalix! :)

Kraaam!!


Hej igen! :)

Tänkte jag skulle väcka liv i den här igen.. Kanske mest för att ha ytterligare en sak att pyssla med när jag inte vill plugga.. men ändå..:)

Har avverkat min andra intervju på två dagar idag.. Nu får de vara nog för ett slag. Gillar inte riktigt det där! Och dessutom vet jag ju vad ja ska göra... :)

Vet ni vad jag också har lyckats med föresten?! Jag och mamma som team! Lyckades byta bilbatteriet i min bil! Kanske låter som en enkel sak, men jag är ändå stolt! Luktade bilmek flera timmar efteråt.. :)
Mamma och moster var här å hälsade på.. Mys! God mat, shopping, guidning i gamla stan mm. sånt som man behöver ibland!

House och Scrubs på samma dag! Lyx!

Natti natt!!

RSS 2.0