Trevlig Midsommar!

Så har det varit midsommar i år också...
Den här gången var den väligt annorlunda från tidigare år.
Började dagen med att cykla runt på mitt hotellområde för att se om någon ville ha hjälp med något och jobbade sen på kontoret resten av dagen.. Så åt vi middag ute och avslutade dagen med en smooty på Acropolis där vi dansade små grodorna så gått det gick framför YouTube på storbildstv. Skulle tro att resten tyckte att vi var "lite" märkliga. Men är det midsommar så är det! =)
Litet sting av hemlängtan när jag stod och strök midsommarklänningen och visste att det inte skulle bli någon majstångsresning med glass på gammlis.. Men men, sånt är livet..

Blev den tidigaste midsommaren på många år eftersom jag skulle upp och åka till Olympos tidigt på midsommardagen. Fyra timmar senare var det dax att masa sig upp ur sängen och på båten..  trött som.. Meeen, det hör väl midsommardagen till..;)
På kvällen var vi bjudna på BBQ på en av resturangenrna så det blev lite midsommar mat! =) Grillat kött och kyckling, grekisksallad och tzatziki.. Nästan precis som tallriken brukar se ut när man sitter hemma hos Ingrid också.. =)

Taxibokningssystemet i Grekland är inget jag rekomenderar *suck* Ringde till Taxi stationen för tre kvart sedan och sa att jag ville ha en taxi nu. Nej, de går tyvärr inte, du måste ringa sen! Jahapp.. nåja.. jag ringer nu och då blir svaret "Det finns inga lediga just nu.." Jösses!! Kanske var därför jag ringde tidigare för att förboka.. Håll tummarna för att de har en ledig nu!!

VARMT!

Shit vad det är varmt i den här delen av världen!
Idag har det varit mer lindrigt äntligen och då låg det "bara" på 35grader i skuggan.. Gissa om man är glad över den lilla vind som jag var så orolig över innan jag åkte!
Visst det är nice med värmen och solen, men kroppen har inte riktigt vant sig och strejkar lite vilket inte är nice.. särskilt inte när man ska jobba och vara trevlig mot folk. Men jag antar att man snart vänjer sig.. Hoppas att man snart vänjer sig om inte annat.. När det är 40grader och vidstilla sitter man helst inne med ACn igång..

Har hört ryktas om att det är regn, regn, regn och grått hemma och att Siljan svämmar över om några centimeter.. Önskar att jag kunde skicka hem lite solsken men det är ju snart midsommar så det finns inget man kan göra..;)
Midsommar ja.. ett litet sting av hemlängtan..
Å så blir det ju snart en bebis där hemma.. Ihh! Shit va spännande! Och här är jag, så långt hemifrån..

Har adopterat två sötnosar som bor hemma på min bakgård. Två små missar som behövde kärlek för att inte tyna bort. Deras mamma tyckte inte om dem och de låg utanför Therese lägenhet och höll på att dö.. Men nu är de i allra högsta grad levande och SÅ kelsjuka så man inte får en lugn stund om jag har dörren öppen när jag är hemma. Nice med lite sällskap när jag kommer hem om dagarna.
Lite orolig bara att de inte ska vilja flytta när de blir stora nog, de kan ju inte gärna följa med till Sverige utan måste ansluta sig till alla tusentals katter som bor på gatorna här.. Men men, kanske jag kan hitta någon som vill ge dem lite kärlek i vinter också..=)

Hoppas att allt är bra med er!

Kraaaam!!

RSS 2.0