Ett litet liv..

Kristina kom fram till min öppna balkongdörr nu på kvällen med ett litet skakande byte i famnen. Eftersom du ändå tänker vara hemma ikväll kan du väl vara barnvakt sa hon. Självklart!
Vem kan säga nej till en liten liten kattunge utan mamma som behöver lite närhet?
Finns säkert de som påstår att de skulle kunna, men de tror jag aldrig har sett en kattunge i verkligheten och känt hur den kryper så nära som den bara kan..
Vi satt i säkert två timmar och myste jag och den lilla (så jag hann läsa ut ännu en bok) innan han började pipa och säga att han var hungrig. Nu har han flyttat in i sin kartong på grannens balkong. Hoppas att det är en snäll dam som inte kan motstå kattungs-pip och tar in honom. Mår lite dåligt över att han ska ligga där själv i mörkret.
Imorgon ska jag på grekiskt dop innan det är dags för flygplatsen igen. Ska bli riktigt spännande, inget man blir bjuden på varje dag!
Hittade den här "dikten" att skriva på kortet till babyn:
" Life is like a mirror
reflecting what you do
and when your face is smiling
life will smile right back at you"
Tyckte den var fin och kan vara bra att ha med sig i livet.. :)

Samsung Galaxy Ace

En helt vanlig dag på kontoret skickade Dora ner ett paket i korgen. Visste att det skulle vara en ny jobbtelefon, men trodde inte att det skulle bli kärlek vid första ögonkastet! :) Ärligt talat trodde jag att jag skulle packa upp den, starta den och övergå till vanliga hederliga lillebror. Men icket! Nu är jag fast :) Han är så fiin! :) Haha, japp ser ut som en helt mobil, men det gjorde den gamla också.. :P

Känner att jag har ett mycket bättre förhållande till herr service nu än tidigare. :) Har ännu inte fått den där känslan att jag vill slänga honom i havet eller kasta ner honom från en balkong. (Kan ha något med att göra med mängden samtal också, men jag vet inte..)
Pryl-kärlek när den är som bäst!
<3
Jag som behöver en ny mobil.. Kanske ska slå till när jag kommer hem. :)

Plomari T.O.R

Hatar hotmails reklam med en jättefästing!! Hua! =/
Inte ok.. äckliga "djur"
Igår efter hotellservice tog jag och Gajdoraki en tur ner mot Plomari för att hälsa på John och se oss omkring lite. Det är en bit att köra men det var trevligt. Allt sig likt där nere.. Lite mindre folk bara. (men ändå mer än här uppe)
Eftersom det var min lediga dag idag så övernattade jag på Pebble och körde hem idag på eftermiddagen.
Tyvärr inge vidare väder så blev inget strand besök..
Så när jag kom hem igen stålade solen. Typiskt! Tillbringade resten av lediga dagen med en god bok och så middag med Kristina. Så nu är jag mätt! Riktigt mätt!
Ska se om jag hittar någon bra film, annars får det bli ett avsnitt PB innan det är dags att sova. Imorgon, back to work.
Snart har det gått en vecka och det är dags att byta gäster. Måste se om jag kan hitta någon ny transfer-myt.. hmm.. får bli morgondagens utmaning.
Natti!

Första ankomst på G

Måste ju berätta att jag har kommit fram och inte blev kvar på Athens flygplats. Tycket ju lite synd om mig där som skulle vänta i fyra och en halv timme.. Har insett nu att det inte var så illa, tydligen kan man få vänta i åtta om man har riktigt oflyt.
Landade iallafall helt utan problem på min kära ö. Fick sitta bredvid prästen under resan så kände mig mycket trygg. :)
Det mesta är sig likt här. Hela ön blommar och är grön, men det märks att det går fort nu. Bara under de här dagarna har det börjat torka mer och mer..
Är en ovanligt varm och skön vår, efter en tydligen väldigt kall vinter, men jag är ändå mycket lycklig över mitt täcke. Tänk vad ett täcke kan göra för nattron! Sover så gott nu när jag slipper bestyra med ett tunt och trassligt lakan..
Har varit här en vecka nu och imorgon kommer första gästerna. Känns lite oroande att jag redan är klar. Vad har jag glömt? Gick lite för snabbt känns det som.. Men, tror allt ska vara i ordning. 
Lite spännande är det, trotts att jag har gjort det nån gång förr.. ;) Nu är jag ju alldeles ensam..
Nu ska jag nog ta en dusch och sedan krypa till kojs. Sista natten på länge då jag inte behöver oroa mig för att bli väckt av telefonen..
Har hunnit med ett dopp i havet och en mycket god (och stor) middag i Petri så livet leker! :)
Står int å så är det dags att åka hem igen.. Men först, lite danskar!
Såhär bor jag iår. Tillbaka till litet kök utan skåp, men täcket, flaskan med gårdens egna olivolja, färska blommor och väl fungerande dusch väger upp.. :)

RSS 2.0