Vår?!

Inbillar mig varje år att våren ska komma den här dagen.. Bullshit även i år! Efter att ha blivit extra hånad 2009 med en deci snö på bilen på morgonen och fortsatt snöande i princip hela dagen tänker jag ge upp nu! Härdanefter får våren komma när den vill.. Bara de blir av! ;)
Japp, i å med det ska jag också försöka ta tag i något annat på allvar! Men, eftersom jag förmodligen kommer att misslyckas så får de förbli en hemlighet..;)

Järnväg genom Värmland?

Jag har inte forskat något djupare i det här, men är jag helt dum om jag tror att de skulle förenkla och snabba på transporten från Göteborg och uppåt i landet om de fanns tågförbindelser genom Värmland? =) När jag bokade tåg hem valde jag att ta de som gick lite tidigare på dagen för att inte komma hem så sent.. Fel val..=P Å andra sidan fick jag tillbaka pengarna, så helt fy skam är det ju inte..=)
Med på alla dessa tåg och buss byte var det en äldre man och hans tant. Vi åkte inte tillsammans men bytte några ord när vi väntande på nästa tåg eller buss.. Härliga människor..=)

Äldre man - Vilken perrong är det, jag vet inte om vi hinner, gumman går så dåligt
Damen i SJ's service disk - Va? Vad sa du? Jahaa... ja trodde du menade att tågen går dåligt.. De gör de också!
Hahaha jo.. vi hade märkt de. =) Skönt när de ändå kan skoja lite trotts att kön är lång med folk som måste boka om sin biljett.. helst innan nästa tåg går..

Äldre man - Men... går de inga billiga flyg därifrån då?
Ung tjej - Det är inte bra för miljön att flyga!
Äldre man, några minuter senare - ..är de därför du har färgat håret grönt?!

Hahaha bästa på hela resan! Dessutom tror jag att vi fick åka första klass.. Ibland har man de bra!

Tillslut rullade iallafall tåget in i Mora. Härligt! =) Nu ska jag vara hemma och bara vara ett tag, innan det är dax för slutspurten innan sommaren..

Kramar!!


Vet att de inte är jag som borde vara ledsen, men det är kanske en vanlig reaktion när något man tyckte väldigt bra om plötsligt ändras... Grymt många roliga och härliga minner, tack för dem! =)
Massor av kramar! Fast åt varsitt håll den här gången...

Göteborg

Har förflyttat mig med min stora rosa resväska hela vägen till Göteborg och här dragit den runt ett eller två varv också..

Började med en roadtrip med Madde, Hanna och Sandy.. Haha vi lärde oss att man inte ska följa skyltar om man vill ha den snabbaste vägen. Hur kan vi tro något sånt?! Kom fram till att vi skulle få grymt roligt om vi gav oss iväg på en jordenrunt resa i bil..=) Men Madde påstod att hon skulle bli tokig direkt och det skulle ju inte gå utan vår stadschafför så de fick räcka att åka till Götet..


Väl framme, efter mat och ombyte på en parkering,  insåg vi varför vi älskar Göteborg och vårsolen strålade! Toppen och redo för TUR-mässan!
Det var stooort! Jag hälsade på en av hotellcheferna inför sommaren, smaskade Ben and Jerrys glass, samlade fakta om Jordanien (och fick diverse souvenirer =) ) Dessutom hittade jag Spiderman...=D

  

Efter mässan flyttade vi in till Ida, så härlig tjej! =) Vi intog hennes rum innan vi gav oss ut i Göteborgsnatten..
Nästa morgon klättrade vi upp på Göteborgs högsta punkt och åt köttbullsmackor.. De är inte fy skam!
Så rullade de andra vidare mot Ullared och det var dax att möta upp Lisa.. Ett mycket efterlängtat möte! Hon visade livet på en folkhögskola och så åkte vi Göteborg runt med spårvagn för att hitta till rätt muséum..=) Det är inte illa att åka Göteborg runt ska ni vet! =)


Naturhistoriska var fullt av roliga varelser..=) Som den här mycket arga fisken!

Så skulle Lisa vidare till London och jag begav mig till sista stoppet. Hem till Nea..=) Vi har varit på äventyr bland klipporna i vårsolen och så njuter jag av livet i deras soffa medan de jobbar å sliter.. =)
Går ingen nöd på mig =)

Kramar!!!


Slagerparty!

Började lördagen med att röja upp ytteligare lite i mitt lilla hem, dels för att jag skulle få besök och dels för att förbereda lite av all städning som måste göras om några veckor då det är dax att flytta ut..
Fick mail från Mobergs där det stod att jag var uppskriven på deras gästlista för kvällen.. Jahapp, någon tyckte visst att vi skulle dit, bara att lägga till de på planerna för dagen =)
Men innan dess hann jag ha info-fika med Johanna, (som berättade allt jag behövde veta inför en sommar på Karpathos) och ett pass med pump..

Så var det dax för slager partyt! =)  Bakade tacopaj hemma hos Anna en trappa upp och kikade på slagerfiaskot. Lika förundrad över hur Svenska folket röstar varje år.. Men nå ja.. inte bästa låten, men har kanske chans i finalen, låt oss hoppas på det iallafall..
Anna har inte bara en väldigt hemtrevlig lägenhet utan också en grymt skön soffa! Tur att jag inte har en sån, hade inte blivit mycket vettigt gjort om dagarna då..

Idag har jag gjort väldigt mycket vettigt..
Satt i sängen och gruvad mig för att resa på mig lääänge och väl innan hungern tog över så jag fick lov.. En natts dansade uppepå ett pump pass är väl sisådär för söndagsformen..=P Kunde nästan sympatisera med de bakfulla idag.. Ojoj.. hade jag också druckit hade jag förmodligen inte rört mig en milimeter än.. Jag och Hanna tog oss iallafall ner till Ica, det gick långsamt, men vi tog oss dit och hem.. En ananas, en liter mjölk och en påse chips. Så stekte vi pankakor..=9 Madde och Sandy anslöt sig å sen har vi mest suttit i Hannas soffa/säng och ätit en massa nyttiga och mindre nyttiga saker. Precis som en söndag ska vara! =)

Hoppas ni har haft en bra helg.. De har jag! =)
Kramas!


Delade känslor

Shit! De är så jättesnart dax att dra iväg nu! Grymt blandade känslor.. Jag ser fram emot de såå mycket! Hoppas och tror att de kommer att bli en jättehärlig, lärorik och rolig sommar, samtidigt som jag får hemlängtan bara jag tänker på de.. Maj-Oktober förstår ni hur länge de är?!
Maj.. de är snart.. Jättesnart.. Imorgon har vi sista lektionen för den här veckan, sen är vi "lediga" fram till näst torsdag då vi åker till Göteborg.. Stannar där i några dagar och hälsar på två av de bästaste å sen hem till ön.. Så när jag kommer tillbaka hit blir de bara för några dagar innan det är dax för påsk. När jag kommer tillbaka efter påsk är de dax att börja plocka ihop hela lägenheten i bananlådor igen..
Ahh! Vet inte vad jag ska känna.. längtar och samtidigt känns de alltdeles för snart..

Idag fyller Nea år! 23.. shit.. vi har känt varandra lääänge..=)
Jättemassa grattis Nea!!

De är altid bra att få lite perspektiv.. Vi hade besöl i skolan idag av en man som började jobba med charter 1975 (eller nått liknande) De är längesen! Vilken känsla det måste vara att stå framför en klass som precis är på väg ut i de livet som man började för såå länge sen.. Tufft!

Kikar på ett program om en tant som testar massa dumma saker.. Förra veckan skulle hon inte tvätta sig på.. var de tre månader? bara för att se efter vad som händer men kroppen. I de här avsnittet röker hon Canabis i en månad.. Idiot! Vad fasen ska de vara bra för? Nåja.. kan de få någon att låta bli så..

Kanske ska sova nu då, så man är utvilad för sista lektionen på några veckor..
Kramas!!

Party dax!

Efter att ha tillbringar många helger i soffan med god mat och film kände vi att de kanske var dax att festa lite igen. Började med att laga lite mat hos Madde, mest hon som var kock, men jag skar lite paprika iallafall..=P Supergott blev de! Kycklinggryta, ris och dresserad sallad.. =9 Så gjorde vi oss party fina, skrev upp oss på gästlistan på Mobergs (Bra drag! Gratis inträde är toppen! ) och drog iväg!
Blev en riktigt rolig kväll.. skapligt bra musik på dansgolvet och gott sällskap! =)



Madde gjorde Fransk Manikyr (heter de så?) på mig... Fint! =)

Ikväll ska vi tillbaka till soffan, den goda maten och filmen..=) Jag har faktiskt både dammsugit och skickat in ett skoluppgift idag! Känner mig mycket stolt.. Nu får de bli diskat också, så kan jag ha riktigt bra samvete imorgon! =)

Hoppas ni har en bra helg!!
Kramar!!

Shopping i huvudstaden

Igår var det shopping som gällde.. Åkte Maddes bil in till Stockholm (de är så märkligt att ha de så nära.. på mindre än en timme är man där.. konstig känsla..=P) Madde är grym på att köra stadstrafik, då jag skulle fått panik för längesen, parkerat bilen i protest och vägrat köra en meter till lyckades vi tillsist hitta rätt väg in till parkeringen och en smidig fickparkering senare var vi redo för stan.
Jag skulle också vilja lära mig stadstrafik, men är alldeles för feg för att öva.. Hoppas de inte är så vild trafik på Karpathos, där har jag förmodligen inget val..

Ovanligt nog blev det handlat redan i andra affären vi var in i. De blev en tubklänning, inte ovanligt..=) Men, den är lila! Jättelila! =) Tänkte att det kunde behövas lite färg i min svarta garderob och när de är rea kan man lika gärna chansa.. Så nu har jag en ny klänning!
Största shopping målet för dagen var ett par svarta pumps. Behövs för "uniformen" i sommar och kände att det var lika bra att få det överstökat. Som tur var skulle alla ha svarta pumps, annars hade det förmodligen inte blivit något av.. Jag är inte en sån som älskar att köpa skor.. och särskilt inte pumps.. Men, jag hittade ett par som jag tror att jag kan trivas i under sommaren.. Så nu har jag ett par skor att ta emot er i när ni kommer å hälsar på i sommar! =)

På tal om de, måste skriva klart engelskan om destinationen.. Gör jag de nu så kan jag titta på film imorgon på morgonen med gott samvete.. hmm...

Jag har de så bra! Idag har vi gjort köttgryta med klyftpotatis..=9


Bio!!

Igår var vi och såg på "Män som hatar kvinnor" på bion här. Riktigt bra film! Inte ofta man blir imponerad av en Svensk film.. men de här var bra! Obehaglig, men bra..
Har tyvärr inte hunnit med att läsa boken innan och de var väl kanske en liten miss.. men men.. då blev filmen mer spännande så..

Så såg jag reklam för en annan film som snart ska ha premiär! =D
längtar..

Längtar!!

Så visade det sig att det stod första Maj och inte första Mars.. Då har jag ju precis åkt!! Frågan är.. se på bion med Grekisk text och inte förstå allt, eller längta en hel sommar och vänta tills den kommer ut på DVD hemma i Sverige.. Å inte få se den på bio alls..Tål att tänkas på.. Attans!
Kikade på trailern nyss.. det här kommer att bli bra! =)

RSS 2.0