Mellanlandning Athen

Har nu landat på Athens flygplats och sitter och väntar på nästa plan. Lyckades hitta min väska (inte lost! Tack för de! :)) och dessutom hitta vägen till rätt incheckningsdisk.. Bra gjort!
Damen bakom disken tyckte att jag hade lite för tung packning, men det fick gå bra för den här gången. Bara jag var medveten om att nästa gång får jag lov att betala.. Undra om man hamnar i nått register över folk som blivit igenomsläppta en gång redan.. ;) Men jag menar biljetten gällde för 15+5 och jag hade 25,7+7, det är väl bara en marginell skillnad och inget att bråka om? ;)

Nåja, känns toppen att det gick bra både på Arlanda och här.. Inga roliga pengar att lägga ut.

Här i Athen är det 18 grader men mulet, det spelas "lugnande" musik i högtalarna och sakta men säkert börjas de fyllas på med lite greker som också ska med planet.. 8st, meeen det är 34minuter tills vi ska gå ombord, så siiiga siiga..

Sen väntar 3,5h väntan på Lesvos flygplats, så har de gratis internet där också kommer förmodligen en ny raport.
Citat från flygvärd: "Vi har väldigt mycket handbaggage som ska få plats på flyget idag, om ni inte kan stoppa det under stolen och det är fullt i hatthyllan där ni sitter så försök i hyllorna längre fram eller bak i planet, då alla hatthyllor har destination Athen.."

Hahahaa!! Humor! :)

Undra hur det går för min älskade familj som har kört hela natten bara för att lämna av mig på Arlanda.. <3 Mobilen tar lite för lång tid att hitta grekiskt nät för att jag ska kunna skriva till dem.. Men hade det gått hade jag talat om för pappa att jag har sett Acropolis igen..;)

Ha de så bra!

Spänd väntan..

Efter lite olika bud är jag nu tillbaka på den ursprungliga planen.. Avfärd söndag! Väskan är packad (dock något tung och skulle vilja trycka ner mer. Men ändå packad!) så bara askmolnet drar vidare så ska jag väl vara redo att åka..
Så redo man nu kan bli för att lämna allt det här igen.. Men vet ju också att hur mycket jag än vill vara med folket här hemma så måste jag göra något och det som finns härikring är inte på långa vägar lika roligt som de som väntar i Grekland!

På Sollerön är våren på väg sakta men säkert. Lite för kallt än, men vårblommorna är på väg och snön försvinner! De gillar jag!!


I Klikkten blommar de för fullt!!

Lillen står och hoppar på gården så fort solen kommer fram.. lockar allt han kan för att få mig att cabba ner och glida en sväng.. Spelar ingen roll hur många gånger jag försöker tala om att han är avställd med vinterdäck -mycket förbjuden med andra ord!

Frostis blev också lycklig när vi rullade ut Lillen ur garaget, fast han gillar bättre när taket är uppe..



Snart en sväng in till Mora å träffa Emmorna! Mys!! :)


Flyttande..

Sakta men säkert försvinner mer och mer ner i kartonger, hur mycket jag än kämpar emot.. ;) Men nu har Norrtäljefamiljen bytts ut mot hemma familjen, så det är väl lika bra att ge efter och följa med dem. Ska bli skönt att komma hem till Sold en sväng, men det tar emot när man vet att det är sista gången man lämnar Campuslägenheten.. Alla dessa förändringar!

Denna vulkan alltså.. Tänk om flygtrafiken inte kommer igång igen till söndag! De sa på tvn i morse att det i värsta fall kan hålla på i några år. Tur man har så breed utbildning! :) Nåja, vi får väl se..

Dags att krypa ner i min säng för sista gången på länge..
Familjen får sova på golvet! :)

Imorgon Sold! :) 

För vi har tagit examen!! =D

Idag har det varit avsluning från TEC. Sorgligt!!
Började med champangefrukost med jordgubbar med klassen innan vi gick iväg till offenciven för tal och diplomutdelning.. Så fick vi jättegod lunch buffé! Vad sägs om hjortroncreamfraise? Fast de godaste var kycklingspett med sesamfrön.. Mumms! =9
Så har det varit fest hela dagen, hör fortfarande dunket från grannhuset.. men de var inte många tappra kvar när jag gick..

Mycket nöjd med de här två åren, mina betyg och mitt blivande jobb! :)
Var ett utmärkt beslut att börja här, även om det tog emot lite innan jag flyttade.. av flera anledningar.. Men nu är de gjort och det är jag glad för! :)

Så lärt känna så mycket härligt människor!
Vi säger inte "farväl", vi säger "på återseende"

Världens bästa klass tar examen!

Två härliga år är slut.. Nu ska det packas ihop och beges ut i välden igen..

Imorgon ska jag hämta lillasyster, så borde nog sova lite nu.

Kramar!!

"För vi har tagit examen! Shallalalalaaaa!!!"

Mycket nu..

Det är lite för mycket som händer på en och samma gång nu känner jag..
Samtidigt som jag ska försöka koncentrera mig på att göra redovisningen till landarbetet (Som är över i morgon! Hurra!! :)) så borde jag packa ihop lägenheten.. Det har blivit dags att lämna Norrtälje, klassen och skolan.. Men det finns inte tid att tänka på det heller..
Ska nämligen laddas för ännu en sommar långt borta från hemma. Vilket också innebär att jag ska säga hejdå till alla där..
Lite för mycket hejdå till gammalt och numera invant för att jag ska må riktigt bra. Men de blir nog bra.. tids nog..

Nu ska det iallafall sova så jag kan göra en skapligt bra redovisning imorgon. Lite orättvist att få frökens favvoland, men ok, jag tar de också.. jodå. :P

Igår firade vi midsommar med midsommarmat, majstång, dans och kubb! Något att minnas i sommar när jag tror att jag missar den. Nejdå, tog den bara lite tidigare iår.. :)
Ni skulle ha sett vår majstång! Den var superfin.. Det finns inte mycket blommor i Norrtälje för närvarande, men vad gör väl de när det finns färgglada plastpåsar och gröna girlanger. Tror nästan att jag ska bjuda er på en bild av skönheten.. Men de får bli i morgon i så fall!

Godnatt på er!!

Påsk i Kalix

Igår kom vi hem från en helt otrolig påskhelg i Kalix.
Shit va skoj jag har haft!

Den äkta norrlandskänslan började redan i taxin från flygplatsen då vår mycket norrländske chafför bjöd på rökt renkött och drog dialekt harranger.. :) Norrlands motsvarighet till hur ambulanserna låter i Älvdalen.. :)

Efter att vi checkat in på hotellet (som var jättefint! Mycket bättre rum än vad jag hade väntat mig) skulle vi ut på uppdrag i "stan". Fick en lista med ett antal platser att besöka och guida om. Ett utmärkt sätt att lära känna en ny stad. Efter att ha sjungit i rondellen och åkt Kalix enda rulltrappa var de sammling hemma hos Empan där vi fick visa upp vad vi gjort. Vi korade också vinnaren i sommarens tävling och var lite nostalgiska med filmer från åren som gått...

Annars så bjöd helgen på massa fest, skotertävling, grillning, bubbelpol, bastu och palt. Har gjort ett undantag å stoppat upp lite bilder på facebook, om ni vill kika hur vi har haft det.. :)

Grymt rolig påsk!!
Även om jag saknade den vanliga påskmiddagen, påskäggen, hemmafolket och Sollerön i vårsol så var Kalix ett riktigt bra allternativ! :)

Nu är det mindre än två veckor kvar i skolan.. Borde snart börja plocka ihop lägenheten, men de blir så slutgiltigt då..

Tror jag ska äta igen lite förlorat påskgodis och kika på film nu!


RSS 2.0