Flytt och packning..

Snart är det dax! Jättesnart!
Fick äntligen min flygbiljett idag och det bär iväg den 2 Maj tidigt på morgonen.. Får sälskap till Athen och har jag tur ända till Rhodos där jag ska byta till sista planet.. Så grymt nice att slippa irra på flygplatsen själv..=) Jag är ju trotts allt inte reseledare riiiktigt än..;)

Så nu ska det packas och flyttas. Det här med flyttstädning alltså.. det är inte så jättespännande att skura skåpluckor och plocka i bananlådor.. Städa är inte min grej riktigt..=P Men göras ska det och imorgon kommer mammsen och pappsen och hjälper mig..=) Ibland har man tur! Inte nog med de så skjussar de mig till Arlanda hemifrån natten till lördag.. Jag är lite borskämd jag med.. Men de betyder mycket! Dels slipper jag oroa mig för att komma försent till flygplatsen och dels får jag hem och hälsa på en sväng till innan det bär av på allvar.. =)

Ska väl försöka sova lite nu då.. skola imorgon å så ett sista ryck med städningen..

Kramas!!

Kramar

Håller på att plocka ihop min lägenhet i lådor nu.. inte det roligaste.. Dessutom hittar jag altid så mycket spännande när jag plockar så det går inte särskilt fort..;)

Några anledningar till varför kramar är så bra:
Ur Kramboken av Kathleen Keating

- Skyddar miljön, är ekologiskt sunda
- Spar energi
- Är lätta att ta med sig
- Kräver ingen särskild utrustning
- Kräver ingen särskild iscenstättning, allt från tröskel till styrelserum, sakrestia till fotbollsplan duger för en kram
- Får lyckliga dagar att bli lyckligare
- Får omöjliga dagar att bli möjliga
- Fyller upp tomrum i våra liv
- Fortsätter att verka gynnsamt, även efter att de avslutats

=)

Tillbaka i stan igen..

Jahapp, tillbaka i Norrtälje igen och redo för sista veckorna innan de är dax att ge sig av..
Påsken har varit great! =)
Började med en tripp till Malung för dans med Lisa och Emma, följt av påskmiddag med släkten, prommenader, spel och avslutat med party på bowlingkrogen. Ja, ni hör ju själva! =)
Nattpromenader på ön måste vara bland det bästa som finns..

Eftersom jag varit lat/glömsk nog att inte boka någon tågbiljett hem så visade det sig att det bara fanns 1-klass biljetter kvar när jag började leta.. Jo just! över 600:- för att åka till Norrtälje, skulle inte tro de va! Så det fick bli Masexpressen, visade sig vara ett utmärkt val!
Det tog fyra timmar och kostade bara 110:- Inget krångel, snabbt och smidigt! Rekomenderar det verkligen om ni ska till Stockholm!
Har varit väldigt anti mot att åka buss långa sträckor men jag blev verkligen glatt överaskad..

Nu ska jag äta en frys-pizza och titta på ett avsnitt MRK tror jag..

Hoppas ni har haft en lika bra påsk som mig!
Kramar!!

Njuter av livet!

Skolan skulle börja idag igen.. Jo just! Visade sig att läraren vi skulle ha hade en annan klass på en annan skola.. Istället för nya tag med ett nytt ämne pratade vi lite i en timme.. Men, inte helt fel! =) Solen strålar ute så vi slog oss ner på en filt och njöt mot väggen istället!
Har är de minsann inga snöhögar kvar och blåsipporna blommar på gräsmattan! Underbart!
Ikväll blir det årets första korvgrillning här ute.. Nice!

När jag kom tillbaka igårkväll var brevlådan fullproppad.. Mest reklam, men två goda nyheter och ett vykort från London! Ibland är de ändå roligt att hämta posten! =)
Fick tillbaka pengar på skatten.. Härligt! Förra året fick jag betala, så iår är jag lycklig! =D Så fick jag memorybitarna som fattades till Neas spel, inga problem där inte! Dessutom fick jag alla bitar, så nu har jag ett eget också..;)

Sist men inte minst så hade Nihab lagat mitt kikhål i dörren! Tack för de! =)

Nu är de dax att knata ner till Ica å köpa korv..
Ut i solen! =)

Kramar!!


Klant mig!

Idag har jag bättrat på mina "misstag med bilar man måste göra"
Tidigare avbockade på listan finns
- Glömma lyset igång så battertiet drar ur
- Få bensinstopp
Fyllde idag på med
- Åka iväg med öppet tanklock

Så jädra klantigt! Jag var så arg!! Dessutom var jag redan förbannad eftersom jag fick lov att åka till tre olika bensinstationer innan de gick att tanka.. *morr* Var av en besöktes två gånger men olika pumpar.. Det var någonstanns här som jag åkte iväg utan att skruva på tanklocket och stänga luckan.. så ja.. locket ligger någonstanns efter vägen.. *suck* Men va fasen! De som inte dödar härdar!
Nu ska jag bara åka iväg med motorvärmarsladden i så är de väl fulländat...

Fick iallafall bensin tillslut och tog mig tillbaka till Norrtälje. Madde och Hanna bjöd på korvstråganoff, glass och persikor! Jag är så bortskämd! =)
Imorgon börjar skolan igen.. blir spännande.. Har ställt två väckarklockor så tror de ska gå bra att komma upp iallafall.. Om jag lägger mig nu..

Natti natt!


Mår bra! =)

Nu är de vår!! =)
Härlig måbra känsla i magen.. Har haft en så bra helg fast den knappt har börjat...;) I torsdags tog jag bussen till Orsa efter att ha fikat och myst med mamma på stan ett tag. Där blev de tacos och fotoprommenad med Greger.. Tills hon vrickade foten... Stillastående! hahaha! =D nej då.. de var inte roligt.. hon hade ont.. men ändå.. De var lite komiskkt..;) Så roligt att träffa Groggan lite igen! =)

Så igår var de dax för lite party.. Började i Älvdalen med att byta om till våra fina outfits. Jag och Emma blev Roy och Roger från Macken.. Eller egentligen bara Roy, men skit de samma..=) Så hade vi också Magnus Uggla och Stig Helmer med.. och en drös med killar som skulle göras om till tjejer..
Hahaha!! Riktigt rolig syn! Finns nog en anlednig till att de är vi tjejer som ska använda klänning.. Vet inte om de beror på de breda axlarna eller den obefintliga rumpan, men nått är de iallafall! hahahaha! Shit va vi skrattade!

Så var de Rättvikskrogen! Riktigt bra! Även fast de var lite dåligt med folk.. men iåförsig.. vem behöver folk för att ha roligt? ;)  Åh, jag försår varför jag har längtat efter att vara med Emma på dansgolvet.. Glädje!

Ikväll blir de mys i soffan framför Robinson å så bär de av mot Norrtälje igen.. Den är gången med bil! =) Måste börja leta upp skivor så jag kan poppa hela vägen! Ibland är de inte fel att åka själv faktiskt...

Kramar!!

På väg ändå..?

Idag såg det faktiskt ut som att våren håller på att kämpa sig fram ändå! =) Solen strålade, dropp från taket och torra fina vägar.. Om man blundar mot solen och inte låssas om de höga snövallarna så kan man få lite hopp! Underbart! =)

Njuter för fullt av att vara hemma på ön.. Fika med farmor på förmiddagarna och så leka med vänner på eftermiddagen. Idag har jag och Emma grejjat iordning vår utstyrsel inför helgen.. Haha kommer bli grymt tror jag! =) Härligt å dansa lite med Emma igen också! De är sånt jag längtar efter..=)

Ska breda ut mig i 120sängen nu.. Kanske på grund av dem som ja behöver gå å lägga mig så tidigt på kvällarna här hemma.. går och lägger mig tidigt och går upp sent. Men är nog bäst att passa på att njuta. De grekiska sängarna är ju inte kända för att vara bekväma direkt..

Natti natt på er!

RSS 2.0