Önskelistan

Idag har jag och mamma adventspyntat. Eller det var meningen iallafall innan vi började flytta om alla tavlor i hela huset.. :) Men iallafall så fick vi upp ljusstakarna och adventsstjärnorna.
Jag älskar ljuset av min stjärna.. Om det inte var så att jag hade så svårt att sova när det är ljust skulle jag vilja ha den tänd hela natten.

Jag är väldigt konservativ av mig och då menar jag väldigt. Jag avskyr förändringar.. i princip alla typer.. När jag var liten blev jag grymt ledsen när vi bytte bort vår Ford Scorpio, bara för att vi alltid hade haft den bilen, inte för att den var speciellt bekväm eller snygg.. Men det var den det skulle vara!
Jag var superarg när vi skulle flytta - även fast vi bara flyttade tillbaka till vårt gamla hus, på andra sidan vägen.
Det spelar ingen roll om jag vet att det är förändring till det bättre, jag tar illa vid mig ändå och jag rår helt enkelt inte för det.. :)
Men anledningen till att jag älskar min julstjärna är inte för att jag har haft den så länge jag kan minnas (ok, lite kanske) utan för att det ger ett såå härligt sken!
Det är julstämning..

Funderar på det här med önskelista, det blir bara svårare och svårare ju äldre man blir tror jag. Förut var det inte några problem att skriva en lång lista på saker som man ville ha.. Nu är det lite svårare. Vet inte om det beror på att man inte känner att man behöver lika mycket saker eller om det är för att man har börjat tjäna egna pengar så att man själv kan köpa det man vill ha i prylväg..

Nu önskar jag mig mer saker som jag inte kan köpa som
- En alldeles egen bil
- Ett roligt jobb
- Den stora kärleken
Men mer än allt annat, och tyvärr mer otroligt än den stora kärleken, önskar jag mig att min superfarmor ska titta upp ur sin sjukhussäng och säga "Nej vet ni vad, nu ska jag inte ligga här längre!" Komma hem igen och finnas, frisk som en nötkärna, i minst fem år till.. 
Det är en alldeles för stor förändring för lilla mig att hon inte ska finnas hos mig längre..

Farmor sa en gång 
"Ja önska man man ju göra, men man kan ju testa och skita i ena handen och önska i den andra och se vart man får mest.." 
Det är så sant, tyvärr! 
Vill man ha något får man fixa det och det man inte kan rå på får man lov att lära sig att leva med..

Ännu en..

Ok, nu är det tre i sängen = fulländat!
Dvs. dags att sova!

Natti natt!

MSN ute?

Är det så att det är helt ute med MSN nu för tiden?
Sen jag kom hem är det i princip aldrig någon som är online.. (Inte för att jag har massa vänner där, men ändå!)Vad hände? Är det så att Facebook chatten har tagit över?
Jag gillar inte chatten på facebook! Kan ha med min dator att göra, men det går så oootroligt långsamt! Dessutom har man ju inga roliga figurer där.. ;)

Tråkigt iallafall! Ska ni inte ta och komma tillbaka? :)

Borde väl egentligen ta och sova, men min säng är full av katter och jag har inte hjärta att knuffa undan dem. De sover så skönt.. Pelle ligger intill väggen och tar väl egentligen inte så jättemycket plats, men Frostis den klumpedunsen ligger mitt på och breder ut sig.. Shysst! ;)

Börjar dra ihop sig för julklappsshopping nu! :) Har börjar lite försiktigt men saknar fortarande några viktiga.. Älskar att shoppa och slå in julklapparna! Man blir så pirrig när man har hittat nått riktigt bra! :)


Bröllop, intervju och vardag..

Dagens träningspass: Dammsugning av hela huset och sex st skottkärror ved.. Det var all energi för idag!

Så var det över då, Nea och Eriks bröllop. Har sett fram emot det i ett år så känns lite konstigt..
Det var superfint! :) Litet å lungt å mysigt..
Fina snöflingor i luften, lite dimmit å mystiskt och så alla dräkter..
Man blir så lycklig när man ser Nea och Erik titta på varandra, man känner kärleken mellan dem och de ser precis lika kära ut som de gjorde när de började träffas.. Då ska man gifta sig! :)

Så har vi ett bröllop till att se fram emot! Tänk, inget bröllop sen mamma och pappas när jag var två och nu två stycken på så kort tid! :) Och en helt annan typ av bröllop.. 
Är spännande att se hur totalt olika man kan göra två saker med samma grund..  

I tisdags var jag på intervju i storstaden. Spännande! :)
Kändes som att det gick bra, inga jobbiga frågor om bästa och sämsta sidor eller "Varför ska vi anställa just dig". Det verkar vara ett jätteroligt jobb så jag hoppas att de hör av sig! :)

När jag kom hem hade pappa spelat in House åt mig så jag fick se det trotts att jag hade ställt in mig på att jag skulle missa.. Lycka! :)

Nu sitter jag och Pelle i sängen och funderar över dagen.. Om vi borde ta tag i den, men vi har nog nästan beslutat oss för att låta den här passera också..
Är lite trasig innuti, så tror att jag behöver vila.. Så har jag en massa bra böcker att ta itu med.. Så får det nog bli!



Känslofullt..

Nu har jag kommit tillbaka från en liten Göteborgstripp. Så roligt att få se både lillasyster och Helena igen! :)
Jag och Helena var turister en dag för att värma upp lite inför vårt projekt.. Än så länge hemligt för att ingen ska sno vår briljanta idé! Vi hälsade iallafall på både Poseidon, Kopparmärra och.. vem var det nu som pekade? Så tänkte vi ta en tur upp i parisehjulet. Då är det stängt! Dålig stil! Nåja.. Vi fick i vilket fall ses och umgås lite och det var ju det viktigaste! :)
Så hann vi med en tur till Ullared.. Shit! Det var faktiskt lite mer kaotiskt än jag hade väntat mig.. Trodde att det skulle vara lite större.. eller mer byggt för att ta emot mycket folk. Gick ju knappt att ta sig fram på vissa ställen på grund av alla kundvagnar å tanter som trängdes hit och dit.. Och då var vi ändå där en dag då man inte behövde stå i kö för att ta sig in. (Tack och lov!)
Annars var det skoj.. :) Gjorde faktiskt lite fynd! :)


Kommer att bli mycket känslor upp och ner de kommande dagarna.
Imorgon ska jag på begravning.. =(
Så på lördag blir det bröllop! =D
och på tisdag ska jag på intervju! Nervöst!! =/

Kanske bäst jag sover och samlar kraft..


Ush..

Jag är så glad att jag inte åkte iväg till FUE, eller någon annan stanns i världen för den delen..
Så lycklig att jag istället var på pensionärskalas med farmor igår..

Min älsklings farmor.. <3

Hoppas hoppas hoppas att hon blir bra igen..


halloween natt...

Igår var det Rättvik och bowlingkrogen som gällde..

Grymt roligt att gå ut lite igen, speciellt när det är maskerad!
På sätt och vis härligt att vara tillbaka på nattklubb i Sverige, på andra sätt inte, har väl sin charm båda två tror jag.
För det första, folk dansar! :) (Istället för att bara stå med en drink och vagga på huvudet..) och det leder oss osökt in på det andra. Det är musik som man faktiskt kan dansa till.. och vill dansa till! :)
Det är ju förståss inga som kan visa upp några snygga salsamooves och göra show för resten, men men man får väl klara sig utan det och istället titta på alla som hoppar upp och ner och kastar sig på varandra så att maskeradkläderna faller i bitar.
Så får man lov att stå i kö för att komma in.. och det är kallt ute, fruktansvärt kallt! Så har man förståss inte utsikt över havet..

Den allra bästa kombinationen tror jag hade varit att ha alla vännerna från här, tillsammans med vännerna från där, nere på plats i värmen med havet intill.. Och med en Svensk DJ! (Han kan få lägga in nån Salsalåt så du också blir glad Helena.. :) )
Känner på mig att det skulle sluta med att vi alla slängde oss i havet (Blev inget nattbad i sommar *besviken*) ..så  trampar nån på en sjöborre så att vi inser att det är dags att gå hem. Är ju inte som här hemma att det stänger kl 02.00 och det är så kallt så allt bara stannar av..



Vi var såå coola, eller hur! :)
Jag ser lite ut som rödluvan som har blivit biten av något annat än vargen..

Idag har det inte blivit så mycket mer än godisätande i sängen och en promenad i solen för att jaga bort de sista unsen av vampyrblodet..
På tal om det! Med tanke på att jag fortfarande har kvar av det lilla blod jag hade på mig tycker jag synd om alla de som var helt insmetade igår..
Kul att gå till jobbet imorgon? ;)


RSS 2.0