Falu-visit

Dagen började med att en liten varelse kom in i rummet och sa "ho ho, ho ho". Så tittade han lite på mig och spatserad ut igen.. Jag bestämde mig för att vända på mig och sova en stund till.. Att gå upp kl 6 ligger liksom inte riktigt i min natur för tillfället.. :) Men det var ändå ett mysigt sätt att vakna på!

Jag, Ann-Britt, Stina och lilla Valentin skjussade Nea tillbaka till Falun efter möhippan och stannade över en natt. Mys! :) Så fick jag med mig en burk av favvo-marmeladen också! =9

Vi hann med shopping på Tulavippan och flanering nere på stan. Ett mycket bra sätt att tillbringa en annars helt vanlig måndag/tisdag.

Möhippan blev lyckad! :) Blev en jättemysig helg..
Nea blev väldigt överaskad då vi kom och kidnappade henne på jobbet! En bra början..:)
Så var det häftigt att gå höjdbanan! Så där lagom pirrigt å spännande men mest roligt..

Nu är det snart dags för House! Missa det inte idag, det blir spännande!


På cykel igen..

Tog en liten cykel tur idag för att hämta upp min mobil hos Lisa.. Lyckades glömma den igår, konstigt, den som ringer så hela tiden! (Eller inte.. :P)
Tur att det inte var servicemobilen! Eller just ja.. jag har ju ingen sån längre! *njuter*

Iallafall så cyklarde jag Bölkitt vägen i förhoppning om att få en skymt av björnen som ryktas stryka runt i trakterna.. Men icke! Såg faktiskt inte en själ förens jag kom upp till "centrum", då såg jag en pensionär med rullator, det var allt.. trodde nästan att det blivit krig eller nått och jag och pensionären var enda kvarlämnade. Som tur var var det full drag på Lisas jobb! :)

Det är så ovant att cykla igen! För det första så sitter man så högt! Så kikar jag, varje gång jag ska svänga, i den obefintliga backspegln.. Lite skadad efter allt åkande på vespa i sommar.
Tänka att vi klarade oss hela sommaren utan att vurpa. Ganska otroligt om man tänker på hur det såg ut under våra första försök på Sakis :)
Men nu är det som sagt dags att börja trampa sig fram på egen hand igen. Tydligen är det inget rattlås på cykel heller, så man behöver inte haka ur det innan man hoppar på.. ;)

Jag och Lisa har lekt Singstar, När då då och lite MIG (fast Geni) men nu har hon gett sig hemåt så ska väl ta och sällskapa med mamma och pappa framför Pretty women..
Natti natt!

Fin-bilen

Idag har jag varit ute och kört med finbilen! :)

Det är inte bara så att min drömbil har flyttat in på gården medan jag har varit borta.. jag får till och med ta ut och rasta den! :D Lite trist måste sägas att det är så kasst väder att man inte kan ta av taket.. meeen det kompenseras av känslan när man kommer till parkeringen, tittar vilka bilar som står där och inser att det är den snyggaste som svarar när man trycker på "lås upp" knappen.. *njuter*



Japp, precis så fin är den! Förutom att den är svart..

Jag å mamma var in och strosade i Mora med mys fika på Kaffestugan..  :) Så har jag hälsat på Lisa och spelat lite spel.. Absolut saknat!
-Det lärde jag mig i den där boken, som du inte gillade.. hmm..
- Va? Vilken då?
- Ja vad hette den.. "Säg att du.."
-"Låt den rätte komma in"! Ush ja!
Så härligt när man kan säga något helt annat än det man menar men Dood förstår ändå..:)

Fick veta idag också att det inte bara är ett utan två bröllop på gång! :D
Måste nog dock fokusera på ett i taget..

Först å främst Nea å Eriks!
Iihh! Ska bli så roligt!! :)




Förkyld.. =/

Tog två dagar så hoppade den på mig - förkylningen! Att den var väntad gör inte direkt saken bättre.. Ush! Åter till pappersrullar, te, svartvinbärssaft och honung.. Välkommen till Sverige! =/

Har iallafall träffat Emma idag! :D Det blev fika, lite kik i affärer, uppdatering på läget och lite planering för framtiden.. Mys! :)

Ser just på tv att det är strul och strejk i flygvärlden.. Är det något ord som ger rysningar så är det flygstrejk! "..jag har lite dåliga nyheter. Den får en timme.. minst.." huhwa
Så skönt att vara hemma och slippa bry sig..:)
Vi hade en liten glädje stund då Bettina berättade för två veckor sen att hon sett att det skulle bli strejk igen, men att det skulle bli veckan efter vår sista torsdags avgång. :)

Nu ska jag krypa i säng och ta igen ytterligare lite missade tv-program på web-tv.
Kungarna av Tylösand var pinsamt, räckte med ett avsnitt av det!

Natti natt! 

Tillbaka i Sverige..

Fortsättning följer på "saker som kommer att vara svåra att vänja sig av med.."

- Att inte svara "Välkomen till.. " när det ringer
- Att inte kunna parkera var som helst efter kommentaren; "I make parking.. very good parking" och eventuellt slå på varningsblinkersen..
- Att det inte är helt ok att gå och lägga sig klockan ett och sova till fyra
- Att inte fundera ut en passande restaurang för kvällens middag

Nu är jag hemma!
Home sweet home.. Känns som att jag har varit inne i en bubbla och så helt plötsligt hoppar ut ur den.
Vid första anblicken har det inte hänt speciellt mycket här.. Allt är som när jag åkte förutom att löven håller på att falla istället för att slå ut, Adam går och de har öppnad förbifarten om Vinäs.. OCH det står en superfin bil ute på gården! :D
Idag har jag fått provköra.. :D Tyvärr är det lite för kallt för att ta av taket, men så fort solen kommer fram....

Ska grejja lite med alla mina tusentals kort

Danmark!

Dagens tips från din reseledare:

Sök jobb som reseledare, det är underbart!! (Kanske inte varje dag.. men ofta ;) )

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Har just vaknat i en underbart skön säng på ett hotell i Danmark.
Madrassen fjädrar när man stuttsar på den, kudden är såå mjuk, det är ett riktigt täcke och lakanen är så lena.. Underbart! :)
Så har det blivit dags att åka hem..
Det är ju inte enormt stor skillnad på Grekland och Sverige men det finns ändå några saker som kommer att bli lite svårt att vänja sig vid:

- Att inte bara köra in på bensinstationen och vänta på att någon kommer och tankar och tvättar framrutan utan att man behöver röra ett finger. + att sen betala med sina egna pengar! ;)

- Att inte leta efter papperskorgen för toapappret

- Att ta vatten från kranen då man ska dricka

- Att inte ägna fem minuter varje dag åt att försöka stänga av vattenkranen till duschen

- Att inte gå ut på morgonen i bara linne och shorts

Känns så märkligt.. Som att vi snart kommer att sitta på Dodos och äta favorit smörgåsen och titta på havet.. Men nej, nu ska vi hem!

Först!
Skandinavien breakfast!!!! :9


RSS 2.0