Roslagen agen

Imorgon är det dax för ännu en Roslagstur.. Den här gången med en förutbestämd engelska och en okänd svensk.. Låt de bära eller brista.. Mest nervös över den där engelskan..=/ I en buss mic.. inte de jag drömmer om riktigt.. Men göras ska de!

Tänk på mig och skicka en lyckatill tanke är ni snälla..
Pluggtime!!

Oväntat tårtkalas

Vi hade bestämt att vi skulle laga riktigt god, grekisk mat och kika på melodifestivalen för att fira att vi blev så nöjda med våra destinationer.. Trodde jag..=) När jag och Sandra plingade på Hannas dörr var den klädd med ballonger och inne i lägenheten var det massa massa serpentiner och ballonger..=) Överaskningsmys för att fira mig i efterskott.. Så söta vänner! Jag fick ett fint bildspel med mindre fina kort och en specialtårta!

Min födelsedagstårta

Vi gjorde kyckling, klyftpotatis och tzatziiki med massa vitlök! =) Å sen blev de tårta, melodifestival och film.. Riktigt bra efterskotts firande..=)

Imorgon ska jag nog använda mitt friskis kort lite mer innan de tar slut.. Men vi får se, man vet aldrig.. Har ju kommit massa snö nu igen..=P

Natti natt!!


Whiii!!! =D

Igår fick vi destinationerna!
Hela sommaren ska tillbringas på den grekiska ön Karpathos!


Här ska jag bo i sommar! =D

Jag är så grymt nöjd!! Skrev ingen önskan på ansökan men hoppades ändå på en liten ö i Grekland med ett inte allt för stort, eller allt för litet team.. Jag fick precis det jag hoppades!! De händer inte ofta ni...;)

På tal om de fick vi se en bit av en intressant film idag. Visserligen som vissa sa, den påminde ganska mycket om tv-shop, Men ändå, den hade en intressant mening..
The secret. Om tankens dragnings kraft.. Det vi tänker drar vi till oss.. Förväntar man sig något negativt så dyker de upp, för varje take drar man det till sig.. Därför gäller det att fokusera på possitivt och tänka på det man verkligen vill!

Först tänkte jag att de var bullshit.  Jag menar.. Har ni varit olyckligt kära? Det säger ganska mycket.. Men så forsatte jag att filosofera. Och de kanske stämmer i långa loppet och i en kombination med att universum ändå styr så att allt blir som bäst..
Så sa de att det var viktigt att man tog chansen precis när den dyker upp, för universum tycker inte om väntan.. Den vill att man ska agera direkt!
Fasen! Kommer inte chansen tillbaka om man har sumpat den? Nåja.. De visar sig väl! Nu har jag en sommar i Grekland att ta itu med! =D

Whiiii!!!  =D =D =D

Kom gärna och hälsa på mig! =)

Massa massa Kramar!!

Besök! =)

Lisa har varit här å hälsat på mig i helgen..=D Riktigt riktigt nice! Tycker så mycket om min Dood.. vi pratade en massa, spelade hemgjorda spel och så visade jag hur festandet går till här på Campus. Haha valde precis rätt helg att komma. Massa folk från guideskolan har hittat vägen hit till Norrtälje.. =) Så de var stor fest!
Tyvärr är jag inte på topp.. jäkla förkylning som bet tag i mig i Danmark och anföll på riktigt när jag började slappna av.. Inget som gör att man orkar dansa hela natten tyvärr..
Den förstklassiga luftmadrassen Lisa hade släpat hela vägen från Sold och hit höll en natt.. Ibland önskar man att man iallafall hade en 120säng.. Men finns de hjärterum så finns de stjärterum.. Å hjärterum är de gott om! =)

Imorgon och tisdag är lediga.. Tack och lov för de! Så sovmorgon och sen Roslagen, Roslagen och ..Roslagen.

Någongång den här veckan får vi reda på var vi hamnar i sommar!! Så grymt spännande!! Iiihhh!! =D

Äventyr i sommar... =)


Tillbaka efter några veckor..

Vad som händer om man lämnar lägenheten i sticket i några veckor:

Man får inte alls så mycket post som man hoppas
Grymt besviken på min brevhög.. Mer än hälften var till grannen som inte har satt namn på sin brevlåda.. Inga oväntade paket och inga spännande brev..
Men lite roligt var de trotts allt, ska inte bara gnälla! Ett födelesdagskort och ett julkort från Sanna och co! =D

Avloppen torkar och börjar lukta illa
Har spolat vatten i duschen lääänge nu å de luktar fortfaranade.. ja... illa.. De starkaste jag har att hälla i är gulsåpa, känns som att de kommer att ge mycket...

Kaktusar överlever med halvkaktusar halvdör
Min fina gammla julklappsblomma har gjort ett tappert försök men dött mitt i blomningen.. Inte så smart av honom att försöka blomma i sin svåraste stund, men men.. Hoppas att han vaknar till liv igen bara..=) Mina tappra kaktusblommor fortsätter som att ingenting har hänt.. De är värdskap! =)

Kylskåpet börjar lukta trotts att man länsar de
Av någon märklig anledning kan chilisås, kaviar och marmelad ta sig ut ut sina väl stängda förpackningar och skapa en ungen doft.. vad var de man skulle ställa in? Ättika? hmmm...

I övrigt har inte så mycket förändrats, tillbaka i skolan, film hos Hanna, Roslagsplugg, tv hos Sandra, party på G och prommenad runt campus.. De är skönt med rutner när man varit ute på äventyr..=)

Kraaam!!

Home agen!

Känns i kroppen att man inte har sovit ordentligt på nån vecka och släpat en resväska över halva Sverige i princip.. Men jag har haft skoj och jag är hemma igen! =)

Tre veckor i Danmark.. Känns både som att vi har varit där i evigheter och som att de har gått ruggit fort! Saknar redan mina stugvänner och Kristins sånger på kvällen..=) Hamnade med så bra folk i stugan, som tog hand om mig och drog upp humöret!

Skönt att komma hem till lite riktig mat ändå.. Visserligen har det varit bra mat ibland, men allra mest grönsaker.. De äter tydligen ingen redig lunch i Danmark, å lite märkliga middagar ibland. Så väl tillbaka i Sverige var storebrors Thaigryta och min egen köttfärssås guld..=9

Veckorna har varit intensiva, spännade, jobbiga, roliga och givande. Känns som att man är lite mer redo att börja jobba nu.. även fast de skrämmer mig att det är så snart! Jag får hemlängtan bara jag tänker på det! Mystiskt egentligen, jag har aldrig varit den som har lidit så mycket av hemlängtan någongång.. visst att man tänker att de skulle vara skönt att komma hem å man längtar efter att träffa folket hemma.. men inte på så sätt som jag känner när jag tänker på att jag ska vara borta härifrån från Maj till Oktober.. Det är väldigt lång tid! Men vilket äventyr! =)
Bara jag får lite besök ibland så kommer det nog att bli grymt! =D

Nu måste jag fortsätta sova igen mina missade timmar sömn!

Natti natt på er!!


RSS 2.0