Adventsfix!

Idag har jag och mamma fixat och gjort fint inför advent.. Eller ja, mamma har städat och jag har bakat. En bra uppdelning! :)
Bakade bullar i söndags och fick en jäst över så tänkte det var lika bra att baka av den också. Bullar kan man ju faktiskt inte få för många av. Den här gången blev det med saffran. Jag föredrar riktiga bullar framför lussekatter (som ärligt talat oftast är ganska torra och tråkiga) Så riktiga vaniljbullar av saffransdeg garnerade med mandlar och pärlsocker.. mmm! =9
Försökte mig även på två mandelmassse fyllda längder.. De blev väl kanske inte café vackra, men tror nog de går att äta ändå.. :) Ni får väl komma å fika å prova!
Dessutom har sötaste julgardinerna kommit på plats nu också! Såå fina!
Adventsstämning!! :)

Tävling! :)

Fick en riktigt glad överaskning idag!
Min guide på reseguiden.se har gått vidare till final! Nu ska man rekomendera alla sina vänner att gå in och gilla just min guide.. De med flest "gilla" markeringar får följa med guidebussen till Hamburg. Där ska de skriva en reseguide om staden och de som vinner då får ytterligare en resa.. Spännande! :)
Så ni får gärna gå in på reseguiden.se och gilla min guide om ljuvliga Lesvos.. ;)
http://www.reseguiden.se/reseguider/ljuvliga-lesvos-4460
Tack på förhand! :)

Saknade..

Ett ljus för dem som jag saknar..


Jag minns så väl hur jag har följt med farmor, mormor och morfar och tänt ljus på alla helgons dag.. Känns både hemskt sorgligt och fint att göra samma sak för dem..

Bebis-mys

Har just kommit hem från några riktiga mysdagar i Västerås. Spännande att se en helt ny stad, tror iallafall att jag inte har varit där förr. Men framför allt roligt att hälsa på Nea, Erik och lilla Alice en stund..
Gissa om man känner sig välkommen när sängen är bäddad med en chokladbit på kudden, duntofflorna på plats OCH en alldeles egen paketkalender i fönstret!
Jag skulle kunna flytta in för gott! :)
Fick ett riktigt bra erbjudande med fri Ben&Jerrys och färskpressad juice om jag tog jobbet som barnflicka/hushållerska.. Så, varför inte? :)

Lilla Alice är en sån riktigt mysis (och klösus) skulle kunna titta på och mysa med henne hur mycket som helst. Alla dessa härliga bebisar som är omkring mig nu.. Tänk vilken tur man har! :)
Min alldeles egna lilla bebis hade också saknat mig när jag kom hem. (Nej, inte datorn faktiskt!) Molly kröp fram från under sängen och sitter bredvid mig nu hela tiden.. Sötnosen!

Har tagit en paus från fredagsmyset i tvsoffan medan familjen tittar på Skavlan, lite för mycket jobbminnen med det där språket och har inte börjat längta tillbaka så mycket än.. :P Men nu är det snart tid för Helenius, så dags att återvända!

Trevlig helg!

RSS 2.0