Hemma! =D

Så var jag hemma igen.. Det är så skönt! =)
Kändes lite konstigt att lämna Karpathos efter så lång tid men när planet landade på Arlanda var jag bara glad.. Äntligen hemma igen! Allt var så grönt och så fint! =)
Samma sak tänkte jag när jag vaknade på morgonen och tittade ut genom fönstret. Tittade inte längre rätt in i en stenmur utan ut över ängen och skogen..

Idag har jag varit och busat med det nya tillskottet i släkten. Han är så liten och söt! =) Så har jag bakat en russin-limpa med farmor också. Tyvärr glömde jag att gå och hämta några bitar att ta hem.. Får hoppas det finns lite kvar imorgon också..

Igår var det Orsa och Greger. Shit, finns nog ingen gång jag skrattar så mycket som när jag sitter hemma hos henne tillsammans med Lisa. Händer inte mycket vettigt, men roligt är det! =D

Annars händer det inte så mycket.. Försöker hinna med att träffa alla så mycket det bara går innan det är dags att åka vidare..
Har varit i Borlänge och shoppat med mamma och lillasyster, i Falun och tittat på bilar med pappa och i Björka och fikat med farmor.

Så bra att jag ska gå i skolan och inte ut på vinterdestination redan.. Hade aldrig gått..

Så har de flugit ur boet..

Så har de flyttat ut då.. Mina små bebisar och sällskap för hela sommaren..

Det var tydligen väldigt läskigt att åka bil trotts att man fick sitta i mammas knä. De reagerade precis som väntat.. Ligo satt stadigt i mitt knä och tittade på mig med stora ögon som sa "VAD tar du med oss på NU då?!!" Zesti gjorde sitt bästa för att fly.. Det gick si så där.. Mest Ligo som snällt satt still som blev lite nertrampad.. men han är van så..
När vi kom fram, bilen stannade och jag öppnade dörren blev det helt stilla.. Ingen som ville fly då inte. Tog dem under varsin arm och satte ner dem på en stor jord/gräs-plätt.. Först stelfrusna -nosar lite på marken.. Sen upptäcksfärd!
Så spännande att se något annat än vår lilla stenlagda bakgård! Tror att de kommer att få de bra där.. Två andra missar i samma ålder träffade vi också så kanske de kan få vänner också..

De ska nog bli bra det där..





Har vinkat av Norskarna och Danskarna också. Det var lite mer nice! Satt och tittade när planet lastades och de drog iväg efter landningsbanan (Heter de landningsbanan när de ska lyfta också?) 104 pers kvar.. Snart åker vi också! =)

RSS 2.0