En liten tripp till Vansbro


Idag har jag varit en sväng till Vansbro för att titta på smygpremieren av en skivsläppar-konsert (Så heter det säkert inte, men det förklarar ju ganska bra vad det var för någonting...=P)

Kusin Annas kille Per var med och spelade och de var riktigt duktiga!! Även om de inte är riktigt min typ av musik så var det väldigt bra! Per är skitduktig! =)

 Dessutom är de ju roligt att komma av Sollerön lite, även om det bara är till Vansbro... Åt en riktigt god pizza på "Resturant Selins Pizzeria" (Snyggt namn,,,=P) och köpte billigt lösgodis på Konsum.. Visst har jag haft en händelserik dag? Låter inte så speciellt men det var riktigt trevligt! =) 

Imorgon ska vi också ut å ha kul! =D Mat, bowling och krogen.. Jag tror att det kommer bli superskoj!! =D Ska bara besluta mig för vad man ska sätta på sig.. Längtar verkligen till sommaren när man kan ha klänning utan problem... Hmm.. nåja, vi får väl se vad de blir..

Känner mig lite som en smitare när jag inte jobbar i Leksand nu när de ska möta Mora, som om jag vore feg...=P Men ibland måste man ju få välja bort jobbet... 


Saker att vara glad över:

- Att cd-spelaren i bilen har börjat funger igen! Helt utan förvarning.. Så nice!! =D

- Att jag har en helt egen dator...=)

- Att jag kan krypa ner i sängen efter en riktigt bra dag...

- Att det är vår dagen idag! =) Så snart snart blir det vår på riktigt (då kan man cabba ner bilen! =))


Nu ska jag ta och titta på några avsnitt sjukhuset medan ja väntar på att bli riktigt trött.. Lite pinsamt, men jag tycker de är bra...=)


Kramar på er!!

Hoppas ooch tror på en härlig lördag imorgon!! (Peppar peppar...)


matriell lycka...=P

Nu har jag fått min dator! =D Den är superfin!! =D

Är de ok att vara lycklig över matriella saker?!
Mamma sa att jag ska vara lycklig över att jag får mat varje dag.. men de är ju en helt annan typ av glädje.. Att man får mat och tak över huvudet är man ju tacksam över, men att vara lycklig är ju en helt annan sak... Typ de man känner när man får cabba ner och åka fort i solen...=)  ...eller när ens nya dator har kommit och den är jättefin...=) Jag vet att de inte är någonting att vara lycklig över i långa loppet (snacka om sällan annvänt uttryck...=P) men ett litet tag.. i väntan på något bättre...=)

Hur ska jag kunna gå och lägga mig ikväll...? =P

Önskningar

Försökte fokusera och åstakomma ett personligt brev till ansökningarna idag, men attans vad dåligt det går! Dessutom börjar det bli lite kort om tid.. De ska vara inne senast den 14 April och nästa vecka har jag massor av jobba att sköta samtidigt som jag vil hinna umgås med mina vänner som är hemma på påsklov.. Jag vet vad jag kommer att prioritera!  
Jag som hade lovat mig själv att inte skicka in de här i sista sekunden som alltid, utan för en gångs skull vara ute i god tid.. Säkert! Vill jag komma in på någon skola eller?
 
Istället för att lyckas skriva ihop ett fint brev om varför de borde ta in mig på sin utbildning började jag fundera på vad man önskar sig egentligen.. Inte sånna där allmänna grejjer som fred på jorden, slut på allsvält och att alla ska få vara friska och lyckliga, utan mer rent själviska saker.
I så fall önskar jag mig:

Att jag snart träffar den där  killen som ska vara den rätta:
Visst de är säkert jättebra att vara singel när man är ung så man kan vara ute och göra precis vad man vill. "Leka av sig" Men jag har varit singel länge och jag är tyvärr inte den typen som är ute och gör massa roliga saker på egenhand. Jag behöver nån som sparkar lite på mig så att jag kommer iväg... Känner inget behov av att vara ute å hångla med massa olika killar, jag vill ha någon som håller om mig när det är dax att sova, någon som kan trösta mig med ett leende och någon att upptäcka världen med!
Förmodligen är det därför jag inte träffar någon... för att jag inte är ute å busar  nå.. Men man kan ju önska sig...=)

Att jag vågar mig ut för att upptäcka världen, även om jag måste göra det själv:
Jag vill åka till New York, dyka vid korallreven, simma med delfiner, vandra i djungeln, åka cab genom USA... Och jag hoppas att jag snart blir modig nog att försöka! Ärligt talat borde det ju inte vara så farligt att åka iväg själv, de är bara det att man ska göra det...  Men jag har iallafall hoppat fallskärm!! =D


Att någon har varit hemligt kär i mig:
Tänk när man är hemligt kär, hur glad man blir när man får se den personen, så där så man kan gå och le hela dagen. Jag hoppa jag har gjort det för någon. Som en liten gentjänst för alla gånger jag har blivit lycklig...=) Eller egentligen behöver de ju inte vara så att någon har varit kär i mig.. men att man har gjort någon lycklig.. Genom en komplimang, en kram eller kanske något man har sagt som har gjort att de har löst något problem för dem..
De kanske är en konstig sak att önska sig...?

Oj, va fint väder de har blivit! Ska nog ringa å se om kusinen vill ta en promenad kanske.. de får bli mer önskningar en annan dag...=)

Jag beställde iallafall en dator tillslut! =) Så nu är det bara att vänta...=)

Massa Kramar!!!

Regn och grått

Hela världen är helt grå utanför fönstret och så är de typ spöregn.. Mysigt!
Jag som tänkte ta mig samma och gå ut å fota lite idag.. Tänkte till och med trottsa att de bara är tråkigt när de är mulet, men så kom regnet också, så då får det va...

När jag gick hem från dagis idag kom jag och tänka på en vår för massor av år sedan. Gick nämligen förbi en superdjup vattenpöl (säkert en halv meter) och fick en otrolig lust att hoppa ner i den...=) De var då jag mindes när jag och Nea var ganska små och drog på oss regnkläder, stövlar och galonvantar för att ha brottningsmatch i Jugolok, (en gigantisk vattenpöl som kommer fram varje år nere på åkern)
Lite trist att man inte gör sådant längre... Såg så många bra ställen på vägen hem.. Hmmm.. fast man har kanske inga regnbyxor som passar längre.. Attans!
Först brottningsmatch i vattnet sen gick vi in och drack varm choklad framför öppnaspisen.. Snacka om att man hade en bra uppväxt...=)

Jag har nästan köpt en dator nu... Men jag backade ur i sista stund..  Fegis! Ikväll får jag ta och slå till...

Ny dator

Jäkligt motiverad att köpa mig en egen bärbar dator nu.. Enda problemet är väl bara; Vad tusan ska man ha?! De är ju rena grekiskan.. Hur väljer man processor tillexempel?! Intel Pentium... va?? Vad gör processorn? Tänk va lätt det skulle vara om man bara gjorde en modell.. som dessutom var billig! =)
Äsh, tror jag ska slå till ikväll.. och chansa på att jag väljer rätt...

Tänk va nice att slippa sitta vid den här som låter som en flygmaskin, utan istället sitta i sängen och njuta av att datorn slipper tänka 10minuter på varje komando... Ja, så får de nog bli.. Om man har jobbat hårt och länge behöver man en belöning ibland...
Risken finns att det blir lite för mycket dator då bara... fast iåförsig så måste ju betänketiden göra att det slutar på samma tillslut ändå... =P

Jaha.. ska vi göra något vettigt idag då?
Nja.. måndagar är väl ingen bra dag för att göra vettiga saker?

Kramar!!!

Söndags kväll...

Shit va jag är duktig på det här med att blogga.. Känner att de blir lite för sällan, men men, de händer ju å andra sidan inte så mycket spännande att skriva heller.
Den här veckan har Lisa varit hemma, så de har inte varit mycket internet överhuvudtaget. Måste ju passa på att umgås när man ätligen kan! =) Men nu har hon åkt hem till Sundsvall igen...=( så nu sitter jag här...=P

Var upp på lasarettet idag för att ta lite bilder till ansökningarna.. Ett steg i rätt riktning iallafall.. Nu ska jag bara välja ut rätt bilder, framkalla dem, knäppa bilder på "grannar", framkalla dem, välja ut valfria bilder, skriva ett ansöknings brev och se till att hinna posta alltihopa innan den 14 April.. Tror ni att jag grejjer de? =P Nåja.. jag ska kämpa tappert! =) Hur kasst de än blir ska jag se till att få iväg ansökningarna i tid, så jag iallafall kan säga att jag har försökt!

Äsh, ska ta och rycka upp det här med min blogg en vacker dag också.. men det är inte idag känner jag.. Ska nog krypa i säng och ladda inför en ny spännande dag imorgon.. I vikingapjäsen jag skulle ha varit med i om den hade blivit av så skulle vi förmedla känslan av att varje dag var ett nytt äventyr och att varje händelse är något stort och meningsfullt... Så ska jag försöka tänka imorgon när jag går iväg för att sopa golven igen..

"Imorgon är första dagen i resten av ditt liv!"

Kramar på er!!

RSS 2.0