Snart halvtid..

Snart har halva juli gått.. då är det snart halvtid..
Känns som att det är en evighet till oktober, men man vet ju hur snabbt sommaren brukar gå..

När jag kommer hem igen så får jag tillbaka min gamla lägenhet i Norrtälje! =) Det känns bra!
Behöver inte oroa mig för att gå fel av ren reflex, det är förmodligen bara jag som har bott där och slitit på den och jag vet att den är toppen! Det var en härlig nyhet!
Är väl inte så där superförtjust i förändrigar som ni säkert vet..;)

Här går livet sin stilla gång framåt.. händer inte speciellt mycket, på gott och ont. Skickade hem mamma och pappa till Sverige igen här om dan.. Har varit skönt att ha dem här..
Nu vill ja ha nytt besök!!

Hade min första kackelacka innomhus igår.. Mina vaktkatter hade tagit ledigt från jobbet för ett tag och se hur det går! Men det krypet dog en bitter död! Gav honom en chans först och sopade bara ut honom levande men så kort där efter satt han inne på min garderob, så vad ska man göra? Kände mig lite mordisk.. men man får döda kackelackor va? Torkade sedan noga upp efter mitt dråp med diskmedel för att sopa undan alla eventulla spår för hans släktingar som kanske planerade att komma på begavning.. Den hålls nu mer i soptunnan utanför Regina, om någon skulle fråga.. =P

Kanske inte så smart att skriva det där om kackelackan direkt efter det att jag ville ha besök.. Men som sagt, det var min första på två och en halv månad! Ärligt talat så är de inte så äckliga som det låter på folk.. En insekt som i princip vilken som helst.. Bara de att de är lite större.
Hellre en stor kackelacka än en liten fästing!

RSS 2.0