Snart dags att resa hem..

Så var det snart slut på årets Lesvos äventyr..
Känns både tråkigt och bra på samma gång. Härligt att jag fick chansen att göra det för en liten stund och samtidigt ett väldigt bra beslut att ha sommar i Sverige.. (säger jag nu medan jag fortfarande är här..)
Sån här frukost får man ju inte hemma tyvärr!
Fast där finns å andra sidan hårdbröd som inte förvandlats till mjukt av fukten..
MEN! innan det är dags att åka hem så ska jag och Helena jobba tio dagar tillsammans! :D Förhoppningsvis ska vi hinna göra en massa annat roligt också! När jag började kika på allt vi ska hinna med känns tio dagar plötsligt väldigt väldigt kort..
Imorgon borde jag börja packa inför flytt till fantastiska Molivos View.. meen vi får se! Finns ju bättre saker att göra på sin lediga dag.
(Vilket påminner mig om att jag måste ta mig samman och döda de två flugorna som flyger runt här inne. Har en känsla av att de annars kommer att driva mig till vansinne imorgon.)
Idag har jag varit på grekiska-kurs! :) Inte så mycket nytt men lite ändå, och dessutom är ju repition aldrig fel. Det var jag, ett sött engelskt par (som skulle fortsätta kvällen med kurs i belly-dancing ;) ) en engelsk man som liknade allt vid spanska och två österikiska damer som var av en bara var där för att visa att hon redan kunde. Eller ok, så var det förmodligen inte, var nog bara längesen hon gick i skolan så hon glömt bort att man inte ska fylla i lärarens meningar..
Hua, nån som vill komma hit och döda flugor åt mig.. De är lite för levande och oförargliga för att det ska kännas riktigt bra..

RSS 2.0