Danmark

Äntligen!!
Internet har börjat funka i stugan.. Kanske har varit bra att de inte har gjort de tidigare på ett vis, känns inte som att de hade blivit så mycket gjort då..=P

Har iallafall tagit mig hela vägen till en liten fiskeby i Danmark och varit här i två veckor. Det mesta går bra och är roligt! =D Bor med tre jättemysiga tjejer i en skapligt stor stuga med utsikt över havet de få dagar dimman inte ligger tät. Inte för att vi har så mycket tid att se på havet, men de finns där iallafall..=P
Massa massa skola hela tiden varje dag. Som tur är är de spännande lektioner och roligt folk! =)

Blev sjuk här om dagen.. Fy attan! Men ja lärde mig säkert nått vettigt på det också.. Svårt att undvika när alla är så tätt på varandra och man inte riktiigt har tid att vila..

Nåja, skulle bara tala om att jag lever och har det bra.. Ifall någon skulle fundera..=)

Kramas!!

Falu-shopping!

Gjorde Borlänge med lillasyster häromdan och idag var det dax för Falun med Larsson..(ska börja kalla henne för Larsson för att kunna säga Emma till henne när jag menar allvar =P eller inte, men de vore bra..) Blev riktigt bra shopping iallafall.. Vi körde den snåla stilen och gjorde storfynd på rean! =)
Det blev dessutom en ny vinterjacka. Pappa tyckte att jag skulle köpa mig en varm och ni vet väl att man ska göra som ens pappa säger? I Hulken idag sa de:
- Du är min pappa, jag trodde jag kunde lita på dig..
- Du kan lita på att jag gör det som är bäst, men det är inte alltid det du vill..
Nått sånt.. =)

Nu är det sovdax! Imorgon ska jag äta glasstårta och fira att jag snart blir 22.. Om det nu är något att fira. Hoppas på det! =)

Natti natt!

Återblick på 2008

Eftersom jag har varit duktig nog att total vända på dygnet (sov till 12 imorse) så tänke jag titta tillbaka lite på 2008, medan jag väntar på att bli trött..

2008 måste nog ses som ett bra år, definitiv mer glädje å skratt än tråkiga händelser och tårar.. Ett år på plus helt enkelt! =)
I början av förra året hade jag inte heller några speciella nyårslöften, jag hade väl sagt till mig själv att jag skulle försöka ta tag i mitt liv bara. Var grymt less på att städa, men hade det väl ändå ganska bra på dagis jobbet, eftersom jag fick vara mer och mer fröken.. Något som är mycket roligare än att gå runt och sopa samma golv dag ut och dag in..

Men ta tag i mitt liv skulle jag och jag började leta på nätet efter vad jag skulle göra.. Vad ville jag göra? Tillslut hittade jag två fotoskolor och två reseledarskolor. Så jag började puzzla ihop ansökningar och hoppade in i en klass som läste Foto B för att få behörighet till Fotoskolorna...
Trodde väl fortfarande inte att jag skulle komma ifrån Sollerön innom en närmare framtid, men tog beslutet att sluta städa och fick många tider och mer ansvar på Konsum över sommaren..
Jobb jobb och jobb men samtidigt hade jag bestämt mig för att utnyttja sommaren till max 2008 och ja måste säga att de gick bra! =D

Midsommar började som vanligt, med det vanliga mysiga traditionerna men avslutades inne i Mora hos Emma och Tobias med hemmasnickrad majstånd och dans. Ska tänka tillbaka på den när jag iår förmodligen befinner mig i ett land runt medelhavet och är långt från närmsta majstång...
Big Lake Run gjordes fullt ut med hela varvet runt med bubblan och rockabilly dans på parken efteråt.
CCW var grymt! Även fast det slutade med bogsering hem (en erfarenhet rikare =P)
Årets Björn Rosenström konsert var i Sunne och jag och Lisa åkte cab hela vägen och tältade på världens partycamping. Helt klart ett minne för livet!
Var äntligen på Dansbandsveckan i Malung.. Det är så mycket roligare än det låter..;)

Har jag glömt något nu? Det var iallafall en av de bästa sommrarna hittills och någon gång under den fick jag veta att jag kom in på skolan i Norrtälje..
Livrädd men förväntansfull.. Hur skulle det gå? Skulle jag klara av det här? Alldeles ensam i en helt ny stad i en helt ny skola utan att känna nåågon..
Men mod är att göra sånt man inte vågar och jag var fast besluten att iallafall försöka!

Å tänk så bra det gick.. Visst längtar jag hem nått så grymt ibland, längtar tillbaka till att allt är som det var.. Men jag är stolt över mig själv! Nu vet jag att jag klarar av det.. Jag tvättar, lagar mat, handlar och somnar själv.. utan att tycka att det är allt för jobbigt.. Men framför allt har jag träffat en hop nya underbara vänner som gör det roliga ännu roligare och det jobbiga mycket mindre jobbigt..=) Utan dem hade jag inte orkat med att vara så långt från hemma..

Så avslutades året på top med maskeraden! =) Kan bara hoppas att det kommande året fortsätter på samma spår!

Låtar för året:
I början av sommaren fick jag höra en låt med Per Gessle som jag aldrig hade hört förr.. Men jag bestämde mig för att jag ville ha det som sommarens låt.. Verkade som att det skulle skita sig, även fast jag lyssnade på den ofta ofta, men så tillsut förtjänade "Om du kommer ihåg" sin plats som sommarens låt! =D
Även om den har viss konkurens i Het med Björn Rosenström =P

Rockstar med Nickelback och Bag in a box symboliserar första tiden på Campus och Pokerface avslutar året..=)

2008 har varit grymt!
Den har förutom allt detta gett mig:
- ett av mina livs bästa ögonblick
- en tuff nyhet från kusin
och
- massor av hjärtliga skratt och mysiga stunder med både gammla och nya vänner

Kraaaam!!

Redo för 2009

Grym nyårsfest igår!
Emma å resten av Pink Ladys hade gjort ett superjobb och jag hade så jädra roligt! Vi segaste var uppe å dansade precis hela natten.. Snacka om bra inledning på det nya året! Gjorde inte så mycket att vi spelade samma låtar om och om igen.. Man ville liksom inte att det skulle ta slut..=)
"Leva livet, kom så ska vi leva.. Livet, livet, kom så ska vi leva.. Leva livet!"

Ja shit.. helt grymt..
Maskeraden på nyår 2009
Jag var Pinocchio..=)

Första dagen på det här nya året ägnades åt att städa lite i bygdegården (även om vi åkte när det var dax för det värsta..) skulle kunna säga att första minutrarna av det nya året var liiite roligare.. Men men, är man i goda vännerslag kan man lika gärna städa efter en fest..=)
Vi lovade att träffa våra vänner så mycket det bara går det här kommande året.. i övrigt har jag inte lovat mig något. Känns som det kommer hända en hel del ändå..

Lilla Jojo ute i vida världen = 2009
Mjukstartar med tre veckor i Danmark, sen får vi se vad som blir nästa destination..



You're beautiful ...but it's time to face the truth, I will never be with you.
Skulle väl vara det då.. men det känns så onödigt att lova något man vet att man ändå inte kommer kunna hålla..


RSS 2.0