Nytt år på G!

Så var julen slut för iår då.. Den har varit helt perfekt! Precis som jag vill ha mina jular..=) Jag fick dessutom massor av roliga paket tex:
- En stor rosa resväska som ska följa med mit ut på alla äventyr i världen
- Något jag har önskat mig i många många år.. En STOR Miranda nalle!! =D Så grymt fin!!
- En jättefin kokbok som heter "Hemma hos Johanna" och är fylld med pasta recept. Kan de bli mer passande?
- Adressbok med John Bauer motiv, så att jag kan skicka kort till alla här hemma när jag är ute med min resväska
- En resedagbok att skriva om resorna i..=)
Å mycket mer fina saker.. förstår inte att folk alltid lyckas så bra med mina klappar..=)

Ikväll har det varit som i en film ute.. Riktigt riktigt kallt så snön gnisstrar och stjärnorna syns jättetydligt. Det är så fint här...

Borde verkligen sova nu, känner att kroppen inte riktigt vill vara med idag.. Satt hemma hos Lisa å var supertrött, så där så man skulle kunna somna på stört.. Men så när jag kom hem så fick jag ändå lov att kika på PB, det inspelade avsnittet, å de var så spännande så jag bara måste titta på fortsättningen också.. GUDARS! Så grymt spännande serie!!
Så nu är jag både uppe i varv pga spänningen och trött så ja håller på att rammla ihop.. ingen bra kombination..=P
Borde sova så jag inte blir sjuk till nyårsfirandet!
Så jädra skoj!! Har börjat puzzla ihop dräkten idag.. haha så fint så! Huvudsaken man ser vem jag är så.. Å de ska man nog kunna lista ut..=P
Men då så.. sova då..

Hoppas ni har haft en lika underbar jul som jag!

Gott Nytt år!!


julkonsert och kraschad kaka..

Haha jag älskar att vara hemma igen. Det är något speciellt sånna här små orter där alla känner alla.. Var i kyrkan idag på körens jul-konsert för att få lite julkänsla. Under hela programmet är de någosånär skärpt och de pratar ren Svenska de som ska presentera låtarna, även fast förmodligen heela kyrkan skulle förstå fast det tog de på Soldmål, som alla dessa förmodligen pratar till vardags.. Så så fort de blir lite improviserat kommer målet fram..=) Å så när de sjunger den, som de hävdar är sin sista låt börjar det att viskas i bänkarna... "Men.. an a ju int sjunga donda låten så an bruker.." "eta jän gor då iiiinte"
Så de sista applåderna övergår till den typ av applåder som alltid blir på en stor konsert och man vill höra mer. Helt enligt körens planer.. Å så sjunger han den sista låten.. den som är med vaarje år.. Och Soldborna kan lungt gå hem och fira jul i stugorna, med vetskapen att ingenting förändras.. Japp! Jag är också en Soldbo, helt igenom!
Önskar mig en jul, precis som alla andra jular.. eller iallafall med samma mönster.. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Försökte mig på att baka en mjuk pepparkaka idag. Den slutade i fiasko.. Suck! Fattar inte vad jag gör för fel, misslyckas alltid med mina sockerkakor, hur mycket jag än försöker. Som tur var lyckades russinkakorna, så vi har lite julfika iallafall =)

Natti natt!!

Home for christmas..

Efter en lång och skapligt fuktig bilfärd (med puttning efter ett stopp= skit verkstad!) var jag hemma på Sold igen..=D Såå härligt..
Jag gick för att leta reda på min lillabäbis.. gissa om jag blev lycklig när hon utan att tveka tassade upp i mitt knä och gosade.. Nu ligger hon på en plastpåse på golvet och väntar på att jag ska sova.. I min 120säng! Nice!! =D
Mamma har gjort mitt rum (hela huset förståss) jul-fint.. de är min älskade adventsstjärna, mina egna julgardiner och hjärtan i fönstren.. Så mysigt..=) Nu ska jag passa på att mysa, njuta av julen och umgås med alla de jag längtat efter. Ladda batterierna för några veckor i Danmark. Fick lära oss lite danska innan vi gick på jullov. De är skapligt svårt att försöka prata danska utan att de låter som Norska, men man får stoppa in en "kartoffel" i munnen och göra sitt bästa! =)

Idag har det varit en shopping tur till Falun med mamma och syster, där mötte vi moster och kusin också..=) Trevligt trevlig.. Bättrade på julklapparna lite och köpte en klänning att ha på julafton. Många och tunga påsar ;)

Nu sova!
GodJul på er om vi inte hörs mer innan dess!

Kraaam!!

julklappar i massor!

Idag har varit en välbehövligt lugn dag.. Lika så gårdagen.. Fredagen var sjävstudier, för ovanlighetens skull och jag och Malin passade på att shoppa lite julklappar. Föresten så inleddes dagen med Lucia på Mobergs. Mysigt, men en liten miss att de inte släckte ner belysningen..

Idag är det Lucia dagen och jag är i princip klar med alla julklapparna.. Lite smågrejjer som ska fixas bara. Känns bra! =) Ska bli så härligt att komma hem till ön snart, räknar ner dagarna..Så bra att Nea och Lisa, som bor i stora Göteborgstaden kommer hem också, då har man dem så nära å bra, bara fem steg bort...=)  
De kommer bli ganska lång tid hemma med tanke på shemaändringarna.. Härligt! Men kommer att sakna vännerna härifrån också.. Senaste veckorna har vi ätit tillsammans i princip varje dag och kikat på film å tv tillsammans.. Behövs nu när det bara regnar och är grått varje dag, då det egentligen borde vara massa snö och vitt.. Så härliga mäniskor! Vilken tur jag har! =D När vi kommer tillbaka är det dax för guideskolan och sen är de bara veckor tills vi ska ge oss ut på sommaräventyren... *spännade*

Ser dessutom fram emot nyårsfesten iår! De händer inte varje år, men ja tror de här kommer att bli superskoj!! =D Men först är det julmys och dessutom har jag hört att det är snö hemma! =)

Kraaam!!

Hanna 20! =)

I början av min tid i Norrtälje såg det ut som att jag höll på att bli hälsosam.. men de vore ju för hemskt, så nu hamnar träningskläderna bara längre och längre ner i garderoben. Först kom snön, sen förkylningar å så regn å blåst.. å förkylning igen.. =/ Nu är jag mer tillbaka på det gammla spåret..
Imorse var det choklad tårta till frukost och imorgon kommer den att bestå av lussebullar..=)

Hanna fyllde 20! Självklart fick vi lov att överaska med tårta utanför dörren.. Sandras recept med chokladmoss istället för grädde.. Mumms!! Å så neverstop uppepå..=9
Så nu har minstingen i klassen blivit stor också.. tänk när man fyllde 20.. Känns som evigheter sen..

Imorgon är vi som hyresgäster bjudna på luciafika av Nihab.. Snällt! Ska dit och få lite julstämning! Sen ska jag göra ett nytt försök med julklappsshopping..

Nu mysa ner under täcket...

Natti natt!!


dansbandskampen

Shit va tufft de va! Direkt sändning med nerräkning och allt...=) Tufft!
Men dansbandet som spelade sen var lite.. för att citera "ganska beiga" trista låtar som man aldrig hade hört och skapligt seeegt.. Men de blev roligar när man fick börja dansa med lite duktigt folk.. Shit, ja dansar aldeles för sällan...
Sen åkte vi den lååånga vägen tillbaka till Norrtälje och övernattade i mitt lilla krypin.. Trevligt med lite besök! Fast ja hade ju velat ha er här längre...

Åh, vi åt supergod mat på en sportbar i Södertälje! Mumms! Kött, potatis och beasås.. men ack så gott! =) Å massa massa vitlöksbröd till förrätt.. kan vara därför ja inte dansade så mycket i början...=P

Men innan jag kom fram till Södertälje.. jösses vilket pådrag! Tur att Lisa hade talat om vad som var på G.. annars hade jag blivit riktigt rädd...Poliser överallt och ersättningsbuss på order av polisen... Nog att skrämma upp en liten lantis som jag..

Nu måste jag sova.. Lite sömn inatt och fest för Hanna i fredags (superskoj för överigt!)

Kraaaam!!



Än jag då... Why not me?! Jag tog faktiskt kölappen för lääänge sen!!


Rallybrudar!

Idag har det varit bio.. Rallybrudar! Klart sevärd film med grymt hög mysfaktor...=)

Lite störande att vi fick lov att flytta oss från våra bokade platser för att en tant och en gubbe tyckte att popcorn luktade vidrigt.. Hallå! Då tycker jag att man:
1. Inte går på bio
2. Om man nu ska gå på bio, inte kör iväg de som kommer, utan flyttar själva.. De är inte vi som har problem med lukten...=P
En liten eloge till dem för att de ändå inte sa det med grinig ton, då hade jag blivit bitter vill jag lova.. Inte för att de hade gjort någon skillnad, men de hade nog förstört lite av måbra känslan i filmen...

Kikade hela filmen efter de där cigarett märkena Sandy har berättat om.. men icke! Får bli så att man får ägna hela nästa biofilm åt att spana också..=)

Men, i vilket fall rekomenderar jag filmen.. Värmland, bilar och fart! Visst låter de nice? =) Funderade en sekund att lämna skolan å börja köra rally istället.. meeen, de får bli ett senare projekt... =)

Kraaam!

Hemstudier

Idag är de första december! Snart jul! =D

Jag och Hanna var och tittade på när de öppnade första luckan i Norrtäljes levande julkalender på Pythagoras-museet.. De var spännade..=) Så blev det julklappsinköp och lussebulle med varmchoklad.. Nice!

Men tv's julkalender.. seriöst.. var den inte ganska pinsam? Jag är besviken!

Självstudier hela veckan och så mot helgen är det 20års fest för Hanna och så ska jag ut på äventyr med besöket som kommer! =D Ska bli grymt skoj!

Nu får det bli lite paket inslagning!

Kraaam!!

RSS 2.0