En doft av Grekland..

Så blev det en liten smula Grekland iår också.. Fantastiskt! :) 

Har inte hunnit se speciellt mycket av ön och omgiviningarna MEN det är den grekiska solen, det luktar grekland, det är de grekiska ljuden och det finns fantastisk fetaost på buffén.. :) Vad mer kan man begära? 

Hotellrummen är helt otroliga dessutom.. Ok, det är Maj-i-Greklands kallt på golven men det finns bäddmadrass i sängarna (Nästan bättre säng än min egen.. nästan!) varm vatten i duschen, morgonrock (!) Det är snyggt, mordernt.. Och vilken mat! Är inte den som förespråkar all-inclucive i vanliga fall, men nu kan jag nästan förstå det! Frukosten är som vilken frukostbuffé i Stockholm (+det grekiska) och på lunch/middag kan man hitta allt! Kan lätt plocka ihop en härlig trerätters med melizanosalata och hela kitet! ;) 
Mythos beach, för er som brukar åka all-inclucive! 
 
Grymt sugen att åka iväg och öppna min destintaion nu.. Tror jag börjar bli redo mentalt! :) 



Stockholm

Tillbaka i Stockholm för kursvecka nr.2.
Den här gången för att lära mig vad det innebär att vara DM och vad vi ska jobba mot för mål i sommar. Spännande! 
 
När dagen var slut blev det en prommis genom Stockholm hela vägen till Gamla stan. Riktigt fint var det även om det fortfarande är alldeles för kallt för att kallas vår.. 
På vägen hem råkade vi rammal in på en grekresturang, inte helt fel det heller.. :) 
 
Började läsa lukkerapporten nu ikväll och upptäckte till min glädje att vi har tvättmaskin, fantastiskt! Minns fortfarande med fasa de första veckorna på Karpan då jag försökte tvätta i mitt minimala handfat inne i mitt minimala "badrum".. Hua.. Men jag hade iallafall ett apelsinträd att hänga upp tvätten under efteråt. Man ska vara glad åt det lilla.. ;) 
 
 
 
 

RSS 2.0