Weekend i Göteborg

Har varit iväg på en liten tripp till Göteborg.. lång weekend så att säga! :)

Efter skärgårdens uppguidning flydde jag västerut och till våren! Märkte väldigt fort att vinterjackan var på tok för varm! De har vår där bort! Är inte avundsjuk eller så.. men de hade väl varit mysigt?!

Hade de toppen i Götet iallafall! Lever som en prinsessa.. (med tropicana juise till frukost! :9)
I torsdags blev det en sväng in till stan för att köpa ett våffeljärn eftersom det var våffeldagen och vi smaskade med grädde-hjortronsylt-frysta blåbär och hallon-blåbärshonung. Mumms!! :)
Fredagen var det en sväng in på TUR-mässan och sedan mötte vi lillasyster för shopping. Blev ett par nya gympaskor (välbehövligt!) och en nässesär. Så på kvällen myste jag hemma hos syster och Erik med god mat och "Landet för länge sedan". Så mysig film!! :)
I lördags var det meningen att det skulle bli en tur till havet, men de fina vårvädret försvann in i ett regnmoln så blev mys hemma hos Nea med varm choklad, nybakad kaka, te och bröllopsklänningar.. Inte fel! På kvällen var vi in å åt på Himalyensk restaurang. Mumms!!
Söndagen var, till Eriks stora stress ;) , väldigt lugn med puzzel, spel och sen bio på kvällen!
Måndagen var det dags att åka hem.. men hann ändå med en fika med Emma å Erik innan de var dags att sätta sig på tåget..

Önskar att de inte var så långt.. Ja vill träffa dem oftare!!

En grymthärlig helg!
Nu är det tid att göra klart landarbetet för att kunna dra iväg till Kalix med gott samvete!

Vad tusan är det som fåglarna utanför fönstret kalasar på?! Någon har dumpat något neranför trädet som tydligen är väldigt smaskigt.. hmm..


Stockholms helg

Åker dessa skärgårdsbåtar fram å tillbaka.. å fram å tillbaka.. Vi har iallafall tur med vädret.. =P Ush, liten släng av ångest inför uppguidningen.. =/ Men men, de får gå som de går..
Härligt nog har mamma och pappa Stockholms helg samtidigt som jag så har hunnit umgås lite med dem i storstaden efterbåtarna. Igår var det Italienskmidda och idag.. Grekisk! =9 Jag kanske har sagt det förr, men tåls att sägas igen = Faros på Söder! Så grymt bra mat! Ville nästan inte borsta tänderna nu ikväll för ja hade så god smak i munnen..

Igår blev det en oväntad övernattning i Stockholm också! Fick klämma in mig i dubbelsängen med Sandy å Lisa. Nice! Skönt att slippa en tur fram å tillbaka till Norrtan..

Idag innan Faros å efter båtarna gjorde vi "studiebesök" på Junibacken och Aquaria på Djurgården. Junibacken är ett så mysigt museum, om man nu kan kalla det för museum.. man får åka en liten vagn genom Astrid Lindgrens sagor samtidigt som hon berättar.. Hon hade så mysig röst.. Minns mitt band med Lotta som ja lyssnade på när jag var lite.. =)

Snart blir det Göteborg!! :)


I år igen?

Ok, nu tillhör jag en av de som inte får gnälla, eftersom jag inte röstar.. Men förlåt, vann inte fel låt? ..i år igen?! Visst hon kan sjunga, men de var väl ingen bra låt? Hur de som nu röstar än resonerar så har det ju gått åt ------ de senaste åren, ganske dags att byta taktik? Eller..? nä.. men de är lungt, kan sitta ett år till framför en grekisk platt-tv å skämmas lite över vårt bidrag..
OM hon nu skulle vinna så lovar jag att ödmjukt dra mig tillbaka... MEN jag betvivlar skarpt att det kommer att inträffa..;)

Eftersom det med största sannorlikhet bara är min familj och nån vän som läser det här så behöver jag inte nämna vem jag höll på.. :) Dock inte så mycket så jag ringde å röstade! Dumma mig.. ;)

Var iallafall en trevlig kväll med supermat och kladdkakstårta! Inte fel! :) Imorgon blir det ännu en dag i Stockholms vackra skärgård! Åh vad ja längtar! :)

Sov så gott!!

Vasaloppsdagen

Finns det något bättre sätt att tillbringa vasalopps-söndagen än i soffan framför tvn?
Är imponerad av alla de som ger sig upp till Sälen tiiiidigt på morgonen i iskylan för att sen köa på skidor i nio mil.. Bra gjort! :) Tråkigt bara att de inte var en morapojk som vann.. Men, nästa år så!

Har själv haft en liten skidkarriär med tävlingar å allt.. Man skulle kunna säga att jag inte var bland de bästa..;) Fast jag har för mig att det var ganska kul att åka skidor, fram tills dess att man börjar frysa om tårna och får skavsår.. Annars ganska roligt sätt att röra på sig -har jag för mig, nu var det ett eller två år sedan.. ;)

Var meningen att vi skulle in på tältet igår, men hejdades av en lååång kö av folk som tänkte likadant. Har nog aldrig sett en så lång kö i Mora... Shit va med folk! Så tyvärr kom vi aldrig in, fick bara tio isbitar till tår och en mysig förkylning.. typiskt! Men de var kul så länge de varade! :)

Hoppas ni har haft en bra helg! De har jag!


Hemma en sväng

Är hemma en vända och känner på Vasaloppsatmosfären.. Härligt! :)

Idag lagade pappa fredagsmys middag:



mumms! :9
De är skönt att vara hemma!
Försöker göra lite plugg också.. rör sig faktiskt framåt! Kanske inte så fort som de borde, men lite..

Trevlig helg!

Hur tänker man i England?

Bortsett från den lilla detaljen att de kör på andra sidan vägen så finns de en sak ja inte riktigt förstår med england. Titta:


Det här är handfatet på en av restaurangerna vi åt på och det såg likadant ut på hotellet och på de allra flesta ställen där vi var in på toaletten. Min stilla undran är bara varför, varför har man TVÅ kranar så långt ifrån varandra att strålarna inte möts?
Till saken hör att i den ena kranen är det skållhett vatten och i den andra iskallt.. Hur bär man sig åt?! Vad tänker de på?

Förövrigt, när man har träningsvärk känner man verkligen hur viktiga alla muskler är! Dock känns det inte som att det är nyttigt att träna.. men de lär väl vara det.
Nu kommer iallafall en vilovecka. Ska hem å hälsa på lite! :) Var alldeles för lägensen sist..


London weekend!

Så var man hemma igen då. I London håller det på att bli vår, inte här om vi säger så.. Shit vilket pissväder! Rutorna på bilen hinner i princip frysa på under tiden jag slutar skrapa och hoppar in för att åka iväg..

London var super!! Vi var riktigt duktiga turister med turistbuss, musikal, shoppig -mycket shopping, engelsk pub, fotbollshulliganer och Madame tousso.
Så härlig helg med underbara vänner!

Hahaha det där om att man lär sig något nytt varje dag får helt andra dimensioner när man umgås med min lilla campus-familj. Andra perspektiv liksom.. vad sägs om kommentaren:
"Va?! Jag har aldrig sett en kokt potatis med skal tidigare!!"
Hahaha! Trodde man att alla skolbarn får sitta och traggla med sin potatis eller att alla familjer kokar potatisen med skal iallafall ibland, så är det bara att tänka om.. :)

Nu Boston tea party! Älskar!!
Missa inte de!


RSS 2.0