Tältet..

Shit vilken rolig kväll vi hade igår! :)
Det var inte alls mycket folk ute i farten, trots att det är löningshelg och allt, skulle kanske kunna bero på att det är lite vääl dyrt iår. Kan inte tänka mig att man åker dit på ren impuls när det kostar nästan 200:-. Förstår ärligt talat inte riktigt vad det är man betalar för.. men men.. Vi hade roligt iallafall! :)
Bestämdes att vi skulle röja så att det räckte för alla som inte var där också och då blir det ju roligt!

Hade tänkte att jag skulle hem och sova när tältet stängde eftersom jag skulle upp tidigt och hjälpa till med flyttstädningen, men då vankades det efterfest och slutade med att jag kröp i säng kvart i sex.. Trodde att jag skulle vara grymt trött när jag skulle masa mig upp, men icke! Vaknade kvart över sju klarvaken! Ja.. jag är lite sliten nu.. :P
Dessutom är jag såå mätt!
Efter att vi hade skrubbat Nea och Eriks lägenhet blev vi bjudna på mat på Tzatziki, mumms! =9 Efter det rullade jag ut men när jag kom hem hade pappa lagat mat som absolut fick lov att smakas + efterätt, så nu sitter jag i soffan och kan inte röra mig..

Shit.. :)


Inte ok!

Det är inte ok att ställa in House på grund av sportevenemang! Jag är mycket besviken!

Men det är egentligen en bagatell, mest är jag tacksam för att min älskade pappa har änglavakt!

Vampyrserien slut.. =/

Vaknade vid åtta i morse, klarvaken! Det händer inte ofta.. :) Så jag skuttade ur sängen och slog mig ner i soffan i stället och tittade på nyheterna, läste boken och åt lite frukost.
Efter frukosten tog jag mig samman och, hör och häpna, gjorde ett träningspass! :) Mycket stolt efteråt!

Så tog jag med mig lite av muffinsarna från igår och åkte ner till Lisa. Vi plockade ur lite köksskåp och flyttade en billass kartonger.
Eftersom jag vaknade så ovanligt tidigt hade fortfarande bara halva dagen gått och jag satte igång min matlagning. Blev jättegott kött med gräddsås och sallad =9. Mmm..

Medan köttet kokade pratade jag med favvo Nea långt där borta och fick se första glimten av bebisen.. hihi! :)

Idag tog serien slut.. känns lite vemodigt.. :)

Så länge vi båda andas



Vill inte säga vad den handlar om för er som väntar på nya filmen. Men jag lovar er, det är en spännande fortsättning och ni kommer inte att bli besvikna! :)
Först gillade jag boken jättemycket, sen tyckte jag inte alls om den å så började jag gilla den igen! Inte för att den blev dåligt skriven eller så utan bara för att det hände saker som jag inte riktigt gillade.. Men vi skiljdes som sagt som vänner och nu längtar jag tills filmen kommer också!

Betyg: J J J


Ännu en vecka..

Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen..?
Nu var det tydligen måndag igen, var det inte det ganska nyss? :)

Helgen har iallafall varit härlig!

Fast det snöar i princip varje dag nu så var det uppehåll och strålande sol när vi skulle ge oss iväg på långkalsongsrallyt i lördags. Toppen! Visserligen var det närmare -30, men våra snygga 60-tals dresser höll faktiskt kylan borta! (Med viss hjälp av 3 lager långkalsonger..)

Kan väl säga att frågorna inte riktigt var riktade till vår målgrupp (inte helt oväntat) så vi låg väl inte i topp direkt. Men, vi var inte sist heller! :) Och roligt hade vi!
Emma var en utmärkt kartläsare och coach som ropade GASA när det behövdes.. :) Kände oss lite som rallybrudar där vi susade fram på vintervägarna.

När vi kom hem suckade Gamlesvarten och sa "Tack för mig" nu vill han inte åka en cm till innan det blir sommar. Men han var duktig! Fick bara peta på laddningen efter varje stopp..

Så blev det myskväll med Lisa å Emma med spel och hemmagjord pizza! =9 Toppen avslutning på en riktigt bra dag!


Min kära kollega planerar redan var och när vi ska shoppa sommarens basvaror. Men det kanske är dags så fort som tiden går! ;)
Om bara några veckor är det inte ett (mycket) snöigt Sollerön jag kommer se om jag kikar ut genom fönstret.. Iiih! :D
Japp Helena, den stora klockan är en av våra största sevärdheter här på ön, jag lovar att du ska få se den när du kommer hit! Får inte missas! ;)


Barnvakt

Idag har jag tagit hand om min favvo-pojke idag. Var så fint väder så att vi skulle vara ute och busa lite.. Lillen önskade (som vanligt) att vi skulle titta på den stooora klockan så vi tog sparken dit.. :)
Efter att ha beundrat klockan, barnen utanför kyrkan och traktorn som skottade massa massa snöö så åkte vi vidare till Stoltgården för att hälsa på Lena.
Hon bjöd oss massa god mat och efterätt! Man kan ha det sämre.. :) Absolut sötast under måltiden var när han skulle doppa broccolin i såsen.. :)
Eftersom det inte fanns någon Kiwi till efterätt efter efterätten så lyckades jag locka hem honom å stoppa honom i säng.. Efter en stunds högläsning i Barbapappa boken (japp, även sidnummren!) så somnade han.. Lagom tills pappa kom hem..

Sen dess har jag suttit här å läst ut min bok, som jag inte orkade ut igår.. Men, nu är den slut så:

En flicka som kallas Alice



Handlar om en liten flicka som kommer fram ur skogen, helt förvildad och utan att prata. Man får läsa om hur hon tas om hand och hur de sakta får veta mer och mer om hennes tidigare liv, samtidigt som de försöker hitta hennes föräldrar.

Spännande och nästan omöjlig att sluta läsa! Lillasyster sa när jag var och hälsade på henne att jag var beroende av boken.. Lite så kanske..
Men nu är den slut tyvärr, fast man skulle vilja veta mer!
Innehåller allt som behövs för en bra bok! Spänning, kärlek, sorg och lyckligt slut! :)

Betyg: J J J J


Böcker

Hade tänkt att jag iår skulle göra en liten bokrecension på de böcker jag läser.. Idag känns som en bra dag att börja!
Blir två på en gång så här i början..

Årets första utlästa bok blev:

Ljudet av ditt hjärta



Köpte på mig vampyr serien till ett förmånligt pris när vi var på Ullared i vintras och det är inget jag ångrar.

Det är den här boken som ligger bakom den sista filmen, Eclips, men fast jag visste precis vad som skulle hända så var det en riktigt bra bok!
Jag gillar hur hon skriver, man känner verkligen alla känslor och ser bilderna klart i huvudet. Det är som att titta på filmen låååångsamt.. :) + att det händer lite extra grejjer förståss!
Så får man så klart vara inställd på att det är fantasi och inte verklighet och att det är en ungdomsbok! Annars kan jag tänka mig att den känns lite löjlig..
Men som sagt, med rätt inställning och med filmen i bakhuvudet är det en riktigt mysig bok!

Betyg: J J J



Årets andra bok:

19 Minuter



Den här boken handlar om en skolskjutning i USA och man får vara med och läsa från alla perspektiv. Pojken som gjorde det, hans föräldrar, hans gamla vänner, hans advokat...
Väldigt hemsk och bitvis ganska tung, men ändå vill man bara fortsätta att läsa för att veta vad som har hänt och hur det ska gå för dem..
Rekomenderas varmt!

Betyg: J J J


Så, kommer innom kort ännu en, ska lägga mig och läsa ut den nu! :)


Händelserik dag!

Idag har jag hunnit med riktigt mycket, trotts att klockan inte är sju än!
Se bara, allt det här har jag gjort:

- 11 fika med släkten.
- Sparktur till Koopen
- Handskalat ett kilo räkor
- Bakat småbröd
- Kokat soppa
- Ätit soppa och småbröd

Tänka sig så produktiv man kan vara ibland! :)

Så, nu får det vara nog för idag! Halv åtta hos mig och antikrundan i soffan bara..

Dåliga DJs

Var på sommarfest i helgen, med sommarklänning, sand och allt! :)
Så otroligt bra team att ha mitt i vinterkylan!

Tyvärr var det en enormt tråkig DJ och det förstör så mycket.. Tror ju att det på ett sommarparty ska spelas sommarmusik, gamla sommarplågor och dylikt. Men icke!
Förstår inte vem som gillar att dansa till musik som bara låter och dessutom låter precis lika i tre timmar.. Vill inte alla kunna sjuna med?
Jag kan acceptera om de varvar lite, ifall det nu finns någon som tycker att man inte kan dansa till musik med text och melodi, men inte bara..
Tråk!
Låtar med hjärndöda meningar som upprepas om och om och om igen, räknas inte! (Tror inte att jag behöver ge några exempel)
Egentligen borde man strejka och sätta sig ner på golvet då de spelat skit musik i mer än tre låtar i rad.. :) Då skulle de kanske börja reflektera över varför ingen dansar..

Bortsett från den dåliga musiken var det en rolig fest! :) Trevligt sällskap och roligt att dansa i sand.. Blev lite tungt att andas efter ett tag i sandmolnet, men sånt man får ta.. :)

Nästa helg blir det långkalsongsrallyt! Jag och Emma ska ut och rasta Gamle Svarten! :)


Malmö - Göteborg - Sollerön

I dessa tider, då det är så dåligt om jobb är det en ganska bra kick för självförtroendet att ha tre olika erbjudanden att välja mellan! :)
Dessutom så ger det ju en helt annan typ av valfrihet! Istället för att bara ta ett jobb för att man måste så får jag välja vad jag känner att jag vill göra.. Lyx! :)

Jag har bestämt mig och det känns så bra! :) De andra får vänta tills jag har blivit lite äldre och klokare..

Efter kursen i Malmö forsatte jag upp längst västkusten och hälsade på syster yster och Helena. Härligt att få se dem lite! :)
Jag och lillasyster var på universeum och tittade på alla djuren *mys*, så lagade vi god mat och åt semlor..
Jag och Helena var på bio "Medan åren går" = Se den inte! Såå deprimerande och helt utan handling. Så åt vi också god mat och pratade en massa.. :)
 
I onsdags hade vi shopping alla tre! Var meningen att vi skulle köpa på oss lite inför sommaren, men det slutade med bara en klänning.. Alltid något iåförsig.. ;)

Så igår rullade jag hemåt igen. Förstaklass första biten! :) Inte så tokigt. I ett dubbeldäckartåg till och med.. Det har jag nog aldrig åkt förr. Coolt..

Idag har jag och mamma kikat på "Lyckan, kärleken och meningen med livet" så har jag försökt att skotta mig igenom någora drivor. Dagens motion!

Ikväll blir det summerparty! Ska hoppa in i duschen och sen leta reda på nån passande klänning! :D

Trevlig helg!!


Mora - Malmö

Började resan tiiidigt i morse och jobbade mig neråt i Sverige. Kom till Lidköping.. eller var det Linköping? Hmm.. det som ligger närmast Mjölby ;) Tills vi stötte på problem. Krypkörde till Mjölby och sen fick vi "evakuera" tåget (Har alltid tänkt att evakuera är något man gör när det är fara å färde, men det här skedde lungt och fridfyllt.. :P) Så fick vi hoppa på ett annat tåg som skulle ta oss vidare.
Problemet var att det redan var i princip fullsatt så fick tillbringa större delen av tiden på golvet. Så mycket för den sittplatsbiljetten som jag var så glad över.. =P Men men, sånt som händer..

Kom fram iallafall och träffade Patrik på hans café där jag fick äta lite lasagne och dricka en cola.. :) Så följde jag med och kikade på deras häftiga lägenhet alldeles intill turning Tourso.. Hmm.. ja ni vet det där höga snurrade tornet i Malmö.. :)
Så skjussade han mig till hotellet! Lyx!! :)

Nu har jag fått mitt rum och träffat min roomie!
Bara att ladda inför morgondagen kvar!

Spännande!!

RSS 2.0