Känner mig nödvändig...

Jo men annars har jag fullt med meningsfulla uppgifter.
Som att försöka ringa en man som stängt av telefonen trotts att jag sagt att jag ska ringa tillbaka (hoppas för hans eget bästa att han bara har tappat mottagningen!)

Japp! Uttråkad..
När det är slut här ska jag bestiga berget med en bortglömd ryggsäck.

Ha! Ibland behövs bara lite klagan så löser det sig. Gjorde en paus och försökte ringa igen, nu svarade han! =)
Skulle bli superglad om de ringer från flygplatsen typ nu och säger att de har vår borttappade resväska också... Men, de vore väl för bra för att vara sant..

Nåja, när jag har klättrat ner för berget igen så ska jag slänga mig i poolen tror jag och sen somna i en solstol.. Låter som en bra plan va? =)

Nåja, åter till jobb.. vad ska vi hitta på?
Skulle kunna stoppa papperslappar i miniguiderna.. Tja varför inte, kan bli kul...=P

Ny bil?

Snart vinter igen..
funderar på om det är dags att sälja lillen och köpa en bil med riktigt tak.
Vore väl det bästa, men det gör så ont att tänka på det.. han är så fin..=) Men men, ibland måste man säga hejdå.. Och nej, jag är inte alls kär i mina prylar..;)

Någon som känner att de vill köpa en söt liten Escort cab med egen personlighet. Han behöver komma till ett kärleksfullt hem..

Lutar väl åt att det får bli en saab nu. Gärna den här:
http://www.blocket.se/dalarna/Saab_9_3_CAB_AERO_2_8T_20952687.htm?ca=6&w=2
JA TACK!! =)
Men.. kanske lite för mycket pengar som behövs då.. Alltså titta på bilden framifrån, den är SÅ fin! Blir alldeles pirrig i magen..
Skulle också kunna vara glassen med smällgodis som jag just åt, men tror inte de..=P Haha kommer ni ihåg de där klubborna som man doppade i pulver och så smälde det i hela munnen? Fick kulglass med sånna kulor och nutella! Hahaha snacka om chock när glassen börjar explodera i munnen.. Men gott var det! =) Nåja.. så var det.. Snart slut på augusti och högsesongen.

Kommer snart hem!

Augusti..

Så är vi inne i augusti då.. Ön är översvämmad av greker och italienare och det finns inte en enda bil att få tag på.. Annars är det väl ganska mycket som vanligt..

Har haft Lisa på besök i en vecka! =D Riktigt nice!
Synd bara att de går så fort.. kändes som att hon knappt hann landa innan det var dags att lämna av henne igen.. Vissa veckor är så långa medan andra tar slut på ett kick!

55 dagar kvar, sen blir det Sverige! =) Jo, men längtar väl hem lite grann ibland..

Imorgon ska jag sitta på stranden och prata med folk.. Ganska bra arbetsplats måste jag säga. Ska se till att komma ihåg handduken den här gången bara!  =)

Idag var det bara 31grader.. tro om det börjar gå mot höst..?




Funderar med jämna mellanrum varför folk inte tänker men kommer inte fram till något bra svar.. Eller så är det kanske värmen..  

RSS 2.0