Bubblan, fina bilar och dans

Big Lake Run blev hur lyckat som helst i år!
Jag och Lisa var med på riktigt och puttrade till starten i Rättvik uppladdade med jordgubbar, vindruvor, Hobnobs (De är verkligen hur gott som helst!) och Kaffestugan mackor.
Eftersom storebror hade kidnappat Pontiacen fick det bli gamle svarten istället. Ett riktigt bra beslut! Inga problem alls med honom, han gillade nog att komma ut å se massa andra fina bilar...=)
Vädret var lite blandat, som alltid, men inget att klaga på, så vi kunde ha picnicen utomhus vid stora vägen å vinka åt alla fina bilarna som åkte förbi. De är så härligt! Alla är så glada! =)
När vi hade tagit oss runt hela sjön var vi hem å bytte bil innan vi åkte tillbaka till Rättvik för att dansa! Shit va kul de är! Stod å beundrade alla andra innan vi vågade oss upp själva, de är så duktiga! Beundrade särskilt en gubbe med världens inlevelse som for runt ute på golvet. Han hade dansat sen han var 15 och vägrade acceptera att han hade blivit äldre.. ganska mycket äldre...=)

Innan de bra banden drog igång var de några som sjöng covers på Eddie Medus. Md risk att bli utestängd från alla raggarträffar i framtiden, men hur många öl måste man ha druckit för att gilla det där? De är ju BARA pinsat.. Shit! Nåja... smaken är som baken.. (Å den är delad -såg vi lite för många gånger under dagen...=P)

Missade ni BLR i år så rekomenderar jag de verkligen till nästa år! Det är hur fint som helst runt Siljan och kan inte tro att de finns något bättre sätt att se det, än från en raggarbil, med hundratals andra som sällskap...=)

Kramar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0